Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Γκολ σε Αρμενία και Εσθονία για τετραπλασιασμό

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!

Στο τέλος της εβδομάδας πια με πλούσια αγωνιστική δράση από την Δευτέρα ως και σήμερα και για κάθε μέρα, αφού είχαμε και εμβόλιμες αγωνιστικές. Είδαμε γκολ, είδαμε κάποιες εκπλήξεις και κάποια παράξενα αποτελέσματα αλλά σε γενικές γραμμές μάλλον σε φυσιολογικά επίπεδα κυμαίνονται τα πράγματα. Σήμερα, μπροστά σε ένα ωραίο και γεμάτο κουπόνι και μόλις μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει και το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε επιλογές και μάλιστα με άριστες αποδόσεις. Να σημειωθεί ότι θα έχουμε και μεσοβδόμαδα αγωνιστική δράση με αγώνα από την Γερμανία και την επανεκκίνηση της Πορτογαλίας. Για σήμερα έχουμε στη λίστα μας δύο επιλογές, όλες αυστηρά μονές και μάλιστα σε τιμές διπλασιασμού η κάθε πρόταση. Αφήνουμε στην άκρη τα προβεβλημένα πρωταθλήματα και εστιάζουμε σε Αρμενία και Εσθονία, τα λεγόμενα εναλλακτικά πρωταθλήματα, που έχουν ευκαιρίες, και είναι είτε στη διαδικασία των πλέι οφ είτε στην κανονική διάρκεια και υπάρχει κίνητρο και ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις:

Λεβάντια Ταλίν-Πάιντε (15:00):

Ξεκινάμε από την Εσθονία, που αν και φημίζεται για τα πολλά γκολ που σημειώνονται, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα. Προφανώς, και όλα σχετίζονται με την σκοπιμότητα και το στοίχημα. Η Λεβάντια, από την πρωτεύουσα, είναι εξαιρετική στην αρχή και με στήριγμά της την επίθεση και την σεμιναριακή άμυνά της δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, άλλωστε είναι ένα εκ των φαβορί. Η μεγάλη αντίπαλός της, Φλόρα Ταλίν είναι πρωτοπόρος και θέλει να την γκρεμίσει. Έχει το απόλυτο, η μόνη που κατέχει το 3/3 και έχοντας σκοράρει 6 γκολ έναντι 1 στην άμυνα. Η Πάιντε φημίζεται για την τακτική της να κάνει ροντέο τα παιχνίδια της και παίζει με ανεμελιά. 1-8 (νίκη), 1-2 (ήττα) και 2-0 (νίκη) τα σκορ της ως τώρα και με 6 βαθμούς δεν πάει άσχημα. Πέρσι κέρδισε την Λεβάντια αλλά γενικά έχει κακή παράδοση. Αφήνουμε το σημείο, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει, και πάμε στα γκολ. Over 2.5 στο 1.63 (Stoiximan).

Διαβάστε για όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα για το 2020 εδώ!

Αλασκέρτ-Αραράτ (15:45):

Συνεχίζουμε με την Αρμενία, στην οποία διεξάγονται ήδη τα πλέι οφ με την κανονική διάρκεια να βρίσκεται πρώτη την Αραράτ Αρμενίας. Οι ομάδες έχουν χωριστεί πια σε δύο γκρουπ, ένα των πλέι οφ πρωταθλήματος αποτελούμενο από 6 ομάδες και ένα δεύτερο με 4 ομάδες που είναι το γκρουπ του υποβιβασμού. Οι θέσεις που θα καταλάβουν σηματοδοτούν και την επίτευξη των στόχων τους. Αν δηλαδή η Αραράτ-Αρμενίας τερματίσει πρώτη στο 1ο γκρουπ είναι πρωταθλήτρια. Η μισητή αντίπαλός της, Αραράτ αγωνίζεται σήμερα με την Αλασκέρτ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Η Αραράτ είναι 5η και η Αλασκέρτ 4η και έχουν τέτοια διαφορά βαθμών από τις πρώτες ομάδες (από 2-6 βαθμούς) που διεκδικούν τόσο το πρωτάθλημα όσο και την έξοδο στην Ευρώπη. Η Αραράτ στηρίζεται στην άμυνά της, που είναι η 2ηκαλύτερη ενώ στην επίθεση είναι φειδωλή. Η Αλασκέρτ είναι ικανή σε άμυνα κι επίθεση ισορροπημένη, ενώ εντός έδρας ιδιαίτερα καλή. Παράδοση με γκολ και κίνητρο συνοδεύει το παιχνίδι και πάμε στα γκολ. GG στο υψηλό 2.02 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected