Κατηγορίες
Super League 1

Ο Μάσιμο Καρέρα, θα παραμείνει προπονητής της ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο!

Ο Μάσιμο Καρέρα, θα παραμείνει προπονητής της ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο!

Όπως αναφέρει το novasports.gr, ο Ιταλός προπονητής, είχε δικαίωμα μέχρι τις 31 Μαΐου, διακοπής του συμβολαίου που είχαν οι δύο πλευρές, όμως ο 56χρονος προπονητής, τήρησε τον προφορικό λόγο που είχε δώσει και θα παραμείνει στην “Ένωση” για ένα ακόμη χρόνο.

Το θέμα μπορούμε να πούμε πως ήταν απόλυτα τυπικό. ΑΕΚ και Καρέρα, είχε τη δυνατότητα μέχρι τις 31 Μαΐου, να σπάσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Ο Ιταλός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν και κράτησε τον λόγο του. Ο Καρέρα είχε αναφερθεί πολλές φορές στα Ρωσικά αλλά και Ιταλικά Μέσα, όμως απέδειξε πως στην παρούσα φάση έχει στο μυαλό του την ΑΕΚ και την επίτευξη των στόχων με την ομάδα του.

Πλέον το δικαίωμα μονομερούς διακοπής δεν υπάρχει και έτσι ο Καρέρα παραμένει και τυπικά προπονητής της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν και οι δύο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά που έχουν κάνει ο Ιταλός από τηγ μέρα που ανέλαβε και θα ήθελαν πολύ να τον δουν να μπαίνει ως προπονητής της “Ενωσης” στην “Αγιά Σοφιά”.

error: Protected