Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Σαν σήμερα, 1 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013

2014
1. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κρηστώνης  1-1 για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου : Ολυμπιακός Γαλατάδων – Απόλλων Αρναίας  2-2

2. Μετά την παραμονή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Α1 Ερασιτεχνική και παράλληλα με τον υποβιβασμό του ΦΑΣ Νάουσα από τη Γ Εθνική, οι Αχιλλέας Νεοκάστρου και Απόλλων Αγίου Γεωργίου θα αγωνίζονται στην Α2 Ερασιτεχνική της νέας σεζόν, μαζί με τους Νηρέα Βέροιας, Νέα Γενεά Νικομήδειας και ΑΕ Αλεξάνδρειας.

2015
1. Μετά τους Νίκο Αλμαλιώτη και Δημήτρη Θεοδοσιάδη, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου κρατά στο ρόστερ για τη νέα σεζόν και τον τερματοφύλακα Αλέξη Θεοδοσιάδη.

2. Η Νεολαία Γιαννακοχωρίου καλεί τους κατοίκους του χωριού σε Γενική Συνέλευση για τη δημιουργία ποδοσφαιρικού συλλόγου, δίνοντας ραντεβού για τις 4/6 στο Δημοτικό Σχολείο Γιαννακοχωρίου.

2016
Από νωρίς ξεκινά τον προγραμματισμό του ο Απόλλων Λυκογιάννης. Οι Νίκος Κουϊρουκίδης, Άλντο Μπίμπα, Βενιαμίν Τσολάκης και Άγγελος Λέσι είναι οι πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν.

2017

2018
1. Μετά τους Δελητζάκη, Δημητρούση, Ίντο και Στογιάννο η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας συμφώνησε και με τον Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα γάντια για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Την ίδια ώρα, αποχωρεί ο Κώστας Τουμαράς.

2. Νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος αναλαμβάνει ο Τάσος Χουρσουζίδης, προπονητής μέχρι πρότινος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Αλεξάνδρειας και στο παρελθόν στο τεχνικό τιμ της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

3. Με ντέρμπι ξεκίνησε ο καινούριος μήνας στο Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ”. Bad Boys – Μορφές 45-35

2019
Υπερπρωταθλήτρια της Β Ερασιτεχνικής αναδείχτηκε η ΑΕΠ Βέροιας, που επικράτησε 7-2 του Ολυμπιακού Λουτρού στο μπαράζ του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας. Τα γκολ της ΑΕΠ σημείωσαν οι Έξαρχος (5), Τερζής και Πέτρος Κωστογλίδης ενώ για τον Ολυμπιακό Λουτρού είχαν μειώσει οι Κώστας Πάτρας και Γατόπουλος. Αμφότερες οι ομάδες παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή στους δύο ομίλους της κατηγορίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνίζονται στην Α Ερασιτεχνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected