Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν συνεχίζει στη Νάπολι ο Γιώργος Βρακάς

Ο Γιώργος Βρακάς δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Νάπολι για νέο τριετές συμβόλαιο και ως εκ τούτου είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί την επόμενη μεταγραφή του εντός ή εκτός συνόρων.

Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με τη Νάπολι, ο Γιώργος Βρακάς αποτελεί παρελθόν. Όπως αναφέρει το Sport24, ο 19χρονος μέσος (δεκάρι) δεν έκανε αποδεχτή την πρόταση ανανέωσης που του έκανε για τρία χρόνια η ιταλική ομάδα -με πολύ καλούς οικονομικούς όρους- και ως εκ τούτου είναι πλέον ελεύθερος (είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2018 2+1).

Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί αποφάσισε να απορρίψει τη Νάπολι ο διεθνής με την U19 μεσοεπιθετικός. Διότι προφανέστατα δεν θα είχε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και ο στόχος του ήταν να υπογράψει σε ομάδα όπου θα έχει ενεργό ρόλο και θα πραγματοποιήσει γεμάτες σεζόν.

Από εδώ και στο εξής ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει νέα ομάδα, εντός ή εκτός των συνόρων, προερχόμενος από μια σεζόν με 20 συμμετοχές (οι 6 για το Youth league), τρία γκολ και τρεις ασίστ με την Primavera της Νάπολι!

Είναι γεννημένος στις 28/04/2001 και από το 2014 μέχρι το 2018 άνηκε στον ΠΑΟΚ, προερχόμενος από τα Γιάννινα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected