Γ Εθνική / Τοπικά

Με τον αρχηγό και “σημαία” του στη Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Με τον επί σειρά ετών, ποδοσφαιριστή και αρχηγό της, Νίκο Χατζάκη θα πορευτεί η ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό γίνεται γνωστό μέσω ανακοίνωσης, όπου σημειώνεται ότι ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει κι ενώ αναμένεται η απόφαση για την επικύρωση των πρωταθλημάτων από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Ο Χατζάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους ποδοσφαιριστές του Λασιθίου και το γεγονός ότι έχει προσφέρει για 22 ολόκληρα χρόνια της υπηρεσίες του στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, τα λέει αν μη τι άλλο όλα…

Η ανακοίνωση :

«Ανανέωσε ο αρχηγός Νίκος Χατζάκης!

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών αρχηγό των Λιονταριών, Νίκο Χατζάκη. Αναμένοντας την απόφαση της ΕΠΣΛ, η Αναγέννηση έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, θέτοντας στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μέσα στο σχεδιασμό είναι και οι ανανεώσεις παικτών, πρώτος στο τιμόνι των ανανεώσεων είναι ο Νίκος Χατζάκης.

Ο έμπειρος αμυντικός, σηκώνει στη πλάτη του 22 χρόνια συνεχόμενα την ομάδα της Αναγέννησης, μετρώντας μαζί της επιτυχίες και ένδοξες στιγμές, έχοντας βάλει και εκείνος το δικό του λιθαράκι στην ιστορία της Αναγέννησης. Στα 22 χρόνια συμμετοχής του, ο Νίκος έχει μόνο επιτυχημένες στιγμές να μετράει.

Νίκο, καλή συνέχεια στην ομάδα μας».

*με στοιχεία από το athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected