Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Θησέα Αγριάς

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Λάκη Μπακάλη, ο Θησέας Αγριάς προχώρησε στην πρόσληψη του Λευτέρη Καλογήρου.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε ως βοηθός στον Πύρασο το 2008, ανέλαβε στα μέσα της περιόδου 2008-09 την ΑΕ Λεχωνίων, εργάστηκε ξανά στον Πύρασο πρώτα ως προπονητής της ακαδημίας και έπειτα ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας στη Δ’ Εθνική το 2010-11 και το ξεκίνημα της σεζόν 2011-12. Στη συνέχεια για 2 χρόνια ήταν στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης, για να πάρει μετά τίτλο με τον ΓΣ Αλμυρού, στη συνέχεια εργάστηκε στον Ολυμπιακό Αμπελιάς στην ΕΠΣ Λάρισας και στον Διαγόρα , ενώ τελευταία ήταν στην Κίνα στην Hunan Hangsheng FC και σε ένα πρόγραμμα αξιολόγησης ταλέντων από την Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΚΝVB.

Αναλυτικά :

«Το ΔΣ του Θησέα Αγριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λευτέρη Καλογήρου ως νέου προπονητή της ομάδας.

Ο κ. Καλογήρου ο οποίος ανέλαβε ήδη τα νέα του καθήκοντα, είχε χθες την ευκαιρία να έχει μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ζήτησε σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό το επόμενο διάστημα, ώστε η ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα της περσινής περιόδου, και να κάνει έτσι το βήμα παραπάνω.

Στους παίκτες της ομάδας μίλησε επίσης και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Λευτέρης Φούτρης, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Αγριάς.

Οι ευχές διοίκησης, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων του Θησέα για πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο συνοδεύουν τον νέο τεχνικό, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, κάτι που διαφαίνεται άλλωστε από το σημαντικό έργο που έχει να επιδείξει σε όσες ομάδες εργάστηκε στο παρελθόν».

*φωτ. magnesianews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected