Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Η παράδοση στην Γερμανία και τα γκολ στη Δανία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Ολοκληρώνεται και αυτή η πλούσια εβδομάδα αγώνων και μπαίνουμε σε τριήμερο ‘‘καυτό’’ από πλευράς αγωνιστικού ενδιαφέροντος με την επανεκκίνηση και του δικού μας, ελληνικού πρωταθλήματος με τη διαδικασία των πλέι οφ και πλέι άουτ. Προς το παρόν, σήμερα Παρασκευή, έχουμε ωραία παιχνίδια στο κουπόνι μας με την Γερμανία, την Πορτογαλία, τη Δανία και όχι μόνο να προσφέρουν αγώνες με κίνητρο και ελπίζουμε γκολ και θέαμα. Στην Πορτογαλία γίνονται εκπλήξεις και θα την αποφύγουμε ενώ δε θα πάμε ούτε στην Μπουντεσλίγκα αλλά θα επιμείνουμε γερμανικά με την Zweite Liga της Γερμανίας και θα ολοκληρώσουμε με Δανία στοχεύοντας στην 1η κατηγορία, δηλαδή, στη 2η τη τάξει και στον έναν από τους δύο αγώνες που μας προσφέρονται. Σύνολο, δύο επιλογές και φυσικά δύο αγώνες. Πάμε να δούμε τι επιλέχθηκε και τις προτάσεις μας που προτείνονται ως δυάδες:

Γκρόιτερ Φιρθ-Σαντχαόυζεν (19:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα πάμε στο Φιρθ για τον αγώνα της Γκρόιτερ με την Σαντχάουζεν. Η Γκρόιτερ Φιρθ παρουσιάζει μεγάλη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση που δεν είναι καλό, διότι ναι μεν έχει πετύχει 40 γκολ αλλά έχει δεχτεί 38. Έτσι, στερείται βαθμούς, αν και έχει δυνατό σύνολο, και μη μπορώντας να εκμεταλλευτεί την έδρα της, έχει μείνει στην 7η θέση αλλά δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει κάτι. Εντός είναι μέτρια η εικόνα της ενώ βάσει παράδοσης έχει 5/5 gg στους πρόσφατους 5 εντός έδρας αγώνες της με αντίπαλο τη Σαντχάουζεν. Συγκεκριμένα, έχει 4Ν-3Ι-ΟΗ. Λογικά θα σκοράρει, γιατί δεν παρατάει αγώνες. Η Σαντχάουζεν έχει την ίδια ισορροπία που είδαμε στα γκολ σε επίθεση και άμυνα με την Φιρθ. Αγωνίζεται να σωθεί, έχει ανέβει, βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό και συνεχίζει την προσπάθεια. 3/5 ισοπαλίες με γκολ έχει ενώ εκτός έδρας τελευταία σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Λογικά, επειδή έχει κίνητρο θα επιδιώξει το γκολ και θα το πετύχει. Με αυτή τη σκέψη πάμε στο gg στο 1.65 (Stoiximan).

Αναζητάτε αξιολόγηση στοιχηματικών εταιριών; Βρείτε τα όλα εδώ!

Φρεντερίτσια-Βέιλ (20:00):

Συνεχίζουμε με την 1η κατηγορία της Δανίας και τον αγώνα της Φρεντερίτσια με την Βέιλ. Η Φρεντερίτσια κάθε χρόνο προσπαθεί να πιει νερό από την πηγή στην οποία φτάνει αλλά δεν τα καταφέρνει. Πέρσι τερμάτισε στην τριάδα παίζοντας μεταξύ 2ης -3ης θέσης και φέτος είναι επίσης 2η-3η και το λέμε έτσι διότι ισοβαθμεί με την Βίμποργκ στη 2η θέση αλλά είναι 3η λόγω τερμάτων. Έχει και φέτος την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αλλά από τις διεκδικήτριες ομάδες για την άνοδο έχει την χειρότερη άμυνα. Θέλει πάση θυσία νίκη σήμερα και για να φθάσει την πρωτοπόρο Βέιλ και για να περάσει μόνη της 2η. Μετριότατη εντός αλλά σκοράρει. Έχει μεγάλο κίνητρο. Η Βέιλ θέλει να επιστρέψει και θα επιστρέψει όπως φαίνεται στην κορυφαία κατηγορία αφού είναι μόνη πρώτη με διαφορά 7 βαθμών. Είναι η 2η καλύτερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και η 3η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα Έμπειρες ομάδες και οι δύο και μάλιστα με πλούσια παράδοση. Κυριαρχούν τα διπλά, οι ισοπαλίες και τα γκολ. Θα πάμε στα γκολ κι εδώ. GG στο 1.63 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected