Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Σίφουνας” η Μπάγερν, σοκ στο 92′ για τη Λειψία! (vid)

Ένα ακόμα βήμα για το πρωτάθλημα έκανε η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Λεβερκούζεν

Μια ανάσα από το 8ο σερί της πρωτάθλημα είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρασε με τη νίκη (4-2) από την έδρα της Λεβερκούζεν και έφτασε αισίως τις 19 νίκες στα τελευταία 20 επίσημα παιχνίδια.

Πλέον η ομάδα του Φλικ χρειάζεται πέντε βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές ως το φινάλε προκειμένου να είναι αυτή που θα σηκώσει το τρόπαιο της διοργάνωσης. Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Βαυαρούς και άνοιξε το σκορ με τον Αλάριο στο 10΄, ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε για πολύ μιας και στο 27ο λεπτό ο Κομάν έκανε το 1-1.

Μάλιστα η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-1 με «δράστη» τον Γκορέτσκα για να έρθει ο Γκνάμπρι στο 45ο λεπτό να κάνει το 3-1. Με το ματς ουσιαστικά τελειωμένο, οι Βαυαροί άρχισαν να παίζουν για τα ρεκόρ. Κι αυτό ήρθε στο 66ο λεπτό.

Ο Τόμας Μίλερ έδωσε την 20ή φετινή του ασίστ στην Bundesliga (μόνο ο Ντε Μπρόινε έχει δώσει περισσότερες σε μία σεζόν) και ο Λεβαντόφσκι με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 30ό φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα (και 44ο στην σεζόν) για το 1-4, που όμως δεν έμεινε ως το τέλος.

Στο 89ο λεπτό μία υπέροχη ατομική ενέργεια του 17χρονου Φλόριαν Βιρτς έφερε το παρθενικό του γκολ στην Bunsesliga για το τελικό 2-4, που φέρνει τους Βαυαρούς ακόμα πιο κοντά σε ένα ακόμα τίτλο.

δείτε βίντεο στο onsports.gr

Σοκ στο 92′ για τη Λειψία

Χωρίς γιατρειά στο σπίτι της η Λειψία μετά την επανέναρξη, έμεινε για τρίτη φορά στην ισοπαλία εντός έδρας ακόμα και απέναντι στην ουραγό Πάντερμπορν με γκολ στο 92′ και έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στη 2η θέση

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάτσι, Ανχελίνιο, Ουπαμεκανό, Άνταμς, Κλόστερμαν, Μουκιέλε, Καμπλ (88′ Ορμπάν, Ενκουνκού (58′ Χαϊντάρα), Όλμο (65′ Λάιμερ), Σικ (46′ Χάλστενμπεργκ), Βέρνερ

Πάντερμπορν (Στέφαν Μπάουμγκαρτ): Τσίνγκερλε, Χουνεμάιερ, Στρόχντιεκ, Γκιάσουλα (76′ Ρίτερ), Πρέγκερ (76′ Σαμπίρι), Βασιλειάδης, Γιανς (85′ Έβανς), Κόλινς, Αντούι-Ατζέι, Μάμπα (63′ Μίτσελ), Σρμπένι (85′ Ζολίνσκι)

Τα αποτελέσματα : 

Λεβερκούζεν – Μπάγερν  2-4
Άιντραχτ – Μάιντς  0-2
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Χόφενχαϊμ  2-2
Λειψία – Πάντερμπορν  1-1
Ντόρτμουντ – Χέρτα  (19.30)

Βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected