Κατηγορίες
Διάφορα

Θρήνος στην Τρίπολη, 23χρονος φοιτητής πνίγηκε κάνοντας μπάνιο στο Αγιοφάραγγο της Κρήτης

Tραγωδία στην Κρήτη το μεσημέρι με έναν 23χρονο να πνίγεται στη θάλασσα του Αγιοφάραγγου, νότια της Μονής Οδηγητρίας, στο Νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη 13.οο-13.30 το μεσημέρι, με τον 20χρονο να κάνει εκεί το τελευταίο του μπάνιο.

Τον νεαρό είδαν να παλεύει με τα κύματα και κατόπιν να χάνει τις αισθήσεις του οι φίλοι του, με τους οποίους ήταν εκεί για μπάνιο. Εκείνοι μάλιστα ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο νέο.

Οι ίδιες πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι στην παραλία βρισκόταν και μία γιατρός, η οποία προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 23χρονο ήταν όμως ήδη αργά για εκείνον.

Επίσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και του έντονου κυματισμού το Λιμενικό που επίσης ειδοποιήθηκε δεν μπορούσε να παρέμβει, όποτε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να τον ανασύρουν. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραlία δεν βρίσκεται στο δρόμο και προσεγγίζεται πιο δύσκολα.

Φοιτητής από την Τρίπολη ο άτυχος νεαρός

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 23χρονος τελικά άνδρας είχε καταγωγή από την Τρίπολη και βρισκόταν στην Κρήτη καθώς σπούδαζε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο 23χρονος σήμερα, παρά τους δυνατούς νοτιάδες, πήγε μαζί με την παρέα του να απολαύσουν το μπάνιο τους στο Αγιοφάραγγο.

Ωστόσο, τα ρεύματα ήταν ισχυρά και παρέσυραν τον 23χρονο με τους φίλους του να τον βλέπουν να παλεύει με τα κύματα.