Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Το ντέρμπι της Τούμπας και το κίνητρο στην Βρέμη

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Κυριακή σήμερα, μια πλούσια αγωνιστικά Κυριακή με σούπερ ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη με αγώνες από την Σκανδιναβία και όλα αυτά εν αναμονή της πλήρης φόρμας του κουπονιού με την επανεκκίνηση και των μεγάλων πρωταθλημάτων της Αγγλίας και της Ισπανίας. Πάντως, και τώρα φτάνουν και περισσεύουν οι αγώνες και οι επιλογές μας ώστε να έχουμε στη λίστα μας ίσως τις πιο κατάλληλες ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αγώνες, άρα, και τρεις οι επιλογές μας, από το ντέρμπι της Τούμπας, την Γερμανία και μία επιλογή στα γκολ θα έχουμε από Εσθονία. Δυάδες ή και με ρίσκο στην τριάδα προτείνονται. Πάμε να δούμε τι έβγαλε η διαλογή:

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ (14:30):

Ξεκινάμε την περιπέτειά μας από την Βρέμη και την Βέρντερ, η οποία υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ στον αγώνα που κάνει για τη σωτηρία. Η Βέρντερ είναι μια αξιόμαχη ομάδα, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της σωτηρίας και με δύο σημαντικά αποτελέσματα δείχνει ότι μπορεί να το παλέψει και να φτάσει τουλάχιστον στα μπαράζ παραμονής. Η ήττα με 0-3 εντός από την Άιντραχτ την ταρακούνησε για τα καλά αφού έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει μια σημαντική ισοπαλία. Πλέον, εντός έδρας καλείται να πολεμήσει σκληρά και να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Τρομερή βελτίωση στην άμυνα για την ομάδα της Βρέμης, που στα 4 παιχνίδια ως τώρα δέχτηκε γκολ μόνο από την Άιντραχτ, αλλά 3 μαζεμένα. Επιθετικά, δε, δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ίσως παίξει ρόλο η κούραση λόγω μεσοβδόμαδης δράσης αλλά ένα γκολ μπορεί και πρέπει να σκοράρει. Η Βόλφσμπουργκ κάνει προσπάθεια να φτάσει και να κρατήσει την 6η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa League. Είναι επιθετική ομάδα, επιπόλαιη στην άμυνα αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνα εκτός έδρας και με την μέτρια άμυνα της Βέρντερ ξέρει ότι πρέπει και μπορεί να σκοράρει. GG στο 1.78 (Betshop).

Διαβάστε τα τελευταία νέα και πληροφορίες από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Νόμε Κάλιου –Φλόρα Ταλίν (15:00):

Μεγάλη μάχη στην διεκδίκηση του τίτλου με τις Λεβάντια και Φλόρα Ταλίν να είναι στις δύο πρώτες θέσεις και την Νόμε Κάλιου να πιέζει αφόρητα. Η Κάλιου είναι στην 3η θέση με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και τη 2η καλύτερη επίθεση ενώ είναι ανεβασμένη τελευταία. Σήμερα, παίζουν οι 2 πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας Η γηπεδούχος είναι πολύ δυνατή εντός και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί. Η παράδοση πάντως είναι μοιρασμένη ενώ και τα γκολ μπαίνουν όταν συναντά την Φλόρα Ταλίν. Η Φλόρα Ταλίν είναι παραδοσιακή δύναμη στην χώρα, εξαιρετική ομάδα σε άμυνα και επίθεση και θέλει οπωσδήποτε γκολ και τουλάχιστον να μην χάσει. Σκοράρει σχεδόν πάντα μέσα στην Κάλιου. Δύσκολο παιχνίδι με κίνητρο και δυνατό τεστ. Πάμε στα γκολ. GG στο 1.55 (Betshop).

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30):

Έφτασε και η ώρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ένα σπουδαίο παιχνίδι χωρίς κόσμο και μετά από χρόνια με Έλληνες διαιτητές. Ο ΠΑΟΚ καλείται να τα κάνει όλα σωστά χωρίς 4 βασικούς παίκτες του και να πάρει μια νίκη-βάλσαμο που θα τον βοηθήσει να πλησιάσει τον Ολυμπιακό αλλά και το σημαντικότερο να κρατήσει τη 2η θέση που πλέον είναι υπό αμφισβήτηση. Επιθετικά είναι πολύ δυνατός, αμυντικά επιπόλαιος και η παράδοση είναι μοιρασμένη τα τελευταία χρόνια με γκολ και ποικιλία αποτελεσμάτων. Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί χωρίς προβλήματα και φαίνεται να έχει βρει το φάρμακο στις αναμετρήσεις της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ μιας και παίρνει νίκες. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες και γκολ. Στη λογική του gg και του ενός ακόμα γκολ, δηλαδή, 2+ επιλέγουμε ένα ασιατικό χάντικαπ. Over 2 στο 1.57 (Betshop).  Σε περίπτωση που μπουν 2 γκολ παίρνουμε μονάδα, με 3+ κερδίζουμε και με 1 γκολ χάνουμε. Καλή τύχη!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected