Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 8 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013

2014

2015
1. Σε επαγγελματικά πρότυπα έλαβε χώρα η παρουσίαση του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε κεντρικό καφέ της Νάουσας ενόψει της νέας σεζόν.

2. Με την συμμετοχή των Aκαδημιών της σχολής Γαϊτάνου, του Μακεδόνα, της Πατρίδας, του οικοδεσπότη Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, της παιδικής ομάδας U15 της Βέροιας και με την ευγενή συμμετοχή των δυο γυναικείων τμημάτων (Κορασίδων & Γυναικών) του Άρη Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου «ευ αγωνίζεσθαι» της ακαδημίας του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, στις εγκαταστάσεις των γηπέδων της Ράχης που παραχωρήθηκε ευγενικά στον Απόλλωνα, λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου Αγ. Γεωργίου.

2016
Μετά τον Μάκη Σπανό, που συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον ΓΑΣ Κοπανού, σειρά πήρε ο Έρβις Μπούφι ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Χαβιαρόπουλο και συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας του.

2017
1. Τη λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη ανακοίνωσε η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας. Ο έμπειρος προπονητής θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα και θα επιστρέψει στον “δικέφαλο” για τρίτη φορά.

2. Τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς, στα πλαίσια του τουρνουά Foot Tennis στο Δημαρχείο Βέροιας. Τα αποτελέσματα : Ερατεινό – Revoil Καμπαϊλής  1-2, Special – Στέκι  0-2, Ink Da City – Hotel Kapsalis  2-1, Άριστον – Οικοκίνηση  0-2

3. Ένα παιχνίδι διεξήχθη σήμερα για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017. enJOYers-Oklaχώμα 59-56

2018

2019
1. Μία άλλη εικόνα, τελείως διαφορετική απέκτησε η Πλατεία Ρακτιβάν στη Βέροια. Το 3ο Riv3r Enduro Crossing είχε την τιμητική του καθώς από τις 17.30 έως αργά το βράδυ, αναβάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόσφεραν απλόχερα θέαμα και πολλά…γκάζια!

2. Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα. Η διοίκηση της ομάδας προσκάλεσε στη γιορτή τόσο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας όσο και το εφηβικό του ΝΠΣ Βέροια, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα των “πρασίνων”.

3. Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων αλλά και την Ημαθία, η επιλογή του Αλέξανδρου Καραϊωσήφ να συμμετέχει στη νεοσύστατη επταμελή Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (EAFF).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P