Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ηρακλής Λάρισας : Αποχωρούν τρεις ποδοσφαιριστές, ανανεώνουν εννιά

Ανακοινώσεις από τον Ηρακλή Λάρισας, που ξεκινά άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει και πάλι στη Γ Εθνική.

Όπως ανακοίνωσαν οι “κυανόλευκοι” οι Τάσος Μανιώτης, Σάκης Γιαννακόπουλος και Αποστόλης Νάστας δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ, την ώρα που εννιά ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά :

“Ο Ηρακλής Λάρισας, με λύπη του, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το αμυντικό χαφ της ομάδας, Τάσο Μανιώτη. Ο Τάσος επιστρέφει στο Κιάτο, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Λάρισα και ο Ηρακλής χάνει ένα σπουδαίο χαρακτήρα και έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Σίγουρα όμως, κερδίζουμε έναν πραγματικό φίλο στην Πελοπόννησο.

Τάσο όλος ο Ηρακλής σου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα σου επαγγελματική και οικογενειακή ζωή και πάντα σε ό,τι κάνεις να είσαι πρωταθλητής, όπως με τον Ηρακλή.

Η φανέλα του πρωταθλήματος και τα όνομα σου σ’ αυτή, σου ανήκει, και ευχόμαστε να σου θυμίζει όμορφες στιγμές στην οικογένεια του Ηρακλή.”

“Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση συνεργασίας με τους τερματοφύλακες Τάσο Παπαγιάννη και Γιάννη Σπηλιόπουλο, τους κεντρικούς αμυντικούς Πέτρο Ψωμολιά και Κώστα Τάρτα, τους χαφ Σπύρο Ζαφειρίου, Ηρακλή Γκιουρσάνη, Γιάννη Χρηστίδη και τους φορ της ομάδας Γιώργο Κακαβίτση και Γιώργο Φώτο. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας.

Επίσης ο Ηρακλής Λάρισας με λύπη του και σεβόμενος την επιθυμία τους, ανακοινώνει τη από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Γιαννακόπουλο και τον Αποστόλη Νάστα. Οι δύο αυτοί παίκτες αποτέλεσαν τα προηγούμενα χρόνια σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Ηρακλή και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην κατάκτηση του SuperCup και την απόλυτα πετυχημένη πορεία του Ηρακλή στην Γ Εθνική. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους και να ξέρουν ότι πάντα θα έχουν μια θέση στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected