Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Πάρτε δημάρχους, βουλευτές, προλάβετε τη θέση. Η καρέκλα μου είναι ελεύθερη»

Την αποχώρησή του από τον ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε ο Μίκι Τσίρκοβιτς, με ανάρτησή του στο facebook.

Πρόκειται για κάτι το οποίο σύμφωνα με πηγές από τη διοίκηση της ομάδας, δεν έρχεται μετά από κάποια συγκεκριμένη συζήτηση που έχει γίνει, αλλά από μια προσωπική απόφαση του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilia News, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, τη στιγμή αυτή έχει στα χέρια του μια πρόταση από τη Β΄ Εθνική της Βουλγαρίας, ωστόσο η μετακίνησή του εκεί, είναι κάτι το οποίο τον προβληματίζει αρκετά, χωρίς πάντως να την έχει απορρίψει.

Ο Τσίρκοβιτς, στην ανάρτησή του, με έναν αρκετά καυστικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ανέφερε: “Ελεύθερος. Χωρίς καμία δέσμευση πλέον. Η γωνιά άδειασε και όλοι εσείς που περιμένετε, ορμάτε. Πάρτε δημάρχους, βουλευτές, προλάβετε τη θέση στην καρέκλα που είναι ελεύθερη. Ολοκληρώθηκε κάτι πολύ όμορφο μετά από ενάμιση χρόνο γεμάτο όμορφες στιγμές. Ευχαριστώ για όλα σε όλους που είμαστε στο πράσινο τρένο του ΠΑΟ Βάρδας. Περιμένοντας για τον καινούργιο σταθμό της καριέρας μου. Με γεμάτη καρδιά αγάπης, οφείλω να πω ότι είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας. Ελπίζω σε λίγες μέρες να γνωρίζω την καινούργια δοκιμασία, το πού θα βρίσκομαι. Τρεχάτε να πάρετε τηλέφωνο να παρακαλέσετε να σας προσλάβουν. Εγώ δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν ούτε πρόκειται. Πάω με το σταυρό στο χέρι και όπου φτάσω. Καλό βράδυ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected