Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Κερδίζει με γκολ η Βέιλ ενώ η Νίκομπινγκ καίγεται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την πορεία μας προς την επιτυχία και σήμερα εν αναμονή των μεγάλων πρωταθλημάτων και έχουμε μπροστά μας μια γεμάτη εβδομάδα για ακόμα μια φορά και από εδώ και πέρα έτσι θα γίνεται για μήνες. Έχουμε λοιπόν πολλές επιλογές, για όλα τα γούστα και για ψαγμένους παίκτες, που αναζητούν το κάτι παραπάνω και για συμβατικούς παίκτες που απλά και μόνο θέλουν ένα ταμείο. Εμείς είμαστε εδώ με σκοπό να απευθυνθούμε σε όλους και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου παίκτη. Κάνοντας την έρευνά μας και σήμερα, πάντα με μελέτη και έμπνευση, έχουμε να προτείνουμε δύο αγώνες, δύο επιλογές, μία για κάθε αγώνα. Προτείνονται ως δυάδα και μόνο. Η 2η κατηγορία της Δανίας είναι αυτή που θα μας απασχολήσει για σήμερα και μονάχα αυτή.  Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:

Βέιλ – Σκίβε  (19:00):

Ξεκινάμε από την 1η κατηγορία της Δανίας, δηλαδή, τη β΄εθνική της στην ουσία και πάμε στον πρώτο από τους δύο αγώνες που επιλέξαμε, αυτόν της πρωτοπόρου Βέιλ με αντίπαλο την Σκίβε. Η Βέιλ κατά πώς φαίνεται θα επιστρέψει και μάλιστα ως πρώτη και πρωταθλήτρια στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, διότι δεν είναι απλά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μια κατηγορία που ξέρει καλά, αλλά γιατί έχει διαφορά ασφαλείας 10 πόντων. Προχθές κατάφερε με το 1-2 επί της διεκδικήτριας Φρεντερίτσια να την απομακρύνει κι άλλο από κοντά της και η ίδια πήρε ψυχολογία και φυσικά μεγαλύτερη διαφορά. Έχει μακράν την καλύτερη άμυνα και τη 2η καλύτερη επίθεση ενώ εντός έδρας με αντίπαλο την Σκίβε πάντα δέχεται γκολ αλλά επικρατεί συνήθως και με άνεση. Η Σκίβε κάνει αγώνα να σωθεί και πραγματικά ο ανταγωνισμός στην ουρά της βαθμολογίας είναι τεράστιος φέτος με πάνω από 4-5 ομάδες να αγωνίζονται για την σωτηρία τους. Η Σκίβε βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος με 25 βαθμούς, 3 πάνω από την προτελευταία Νέστβεντ και ισόβαθμη με την Χβιντόβρε ενώ απέχει έναν βαθμό από τις Νίκομπινγκ και Κόγκε. Χαμός και έχει και συνέχεια. Σκοράρει τελευταία και εκτός έδρας, αλλά και να μην το κάνει σήμερα, η Βέιλ είναι η καλύτερη και εντός και η πιο φορμαρισμένη. Πάμε στα 2 γκολ και ό,που φτάσει. 1+over 1.5 στο 1.57 (Stoiximan).

Νίκομπινγκ-Κέλτινγκ (20:00):

Συνεχίζουμε με τη Δανία και στην ίδια κατηγορία η Νίκομπινγκ που παλεύει να σωθεί υποδέχεται την Κέλτινγκ που κάνει το δικό της αγώνα, αν και άνισο. Η Κέλτινγκ είναι σχετικά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα αν και διακρίνεται για τις πολλές ισοπαλίες της. 3/5 έχει στους τελευταίους αγώνες της ενώ οι 34 βαθμοί της δεν φτάνουν τους 48 της πρωτοπόρου Βέιλ.. Παρ’όλα αυτά, δεν τα παρατά και στέκεται αξιοπρεπώς. Η Νίκομπινγκ είναι αυτή που ’’καίγεται’’  και επιζητά βαθμούς για να σωθεί, αφού είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό. Σκοράρει γενικά με ευκολία αλλά η άμυνά της, όπως και της Κέλτινγκ είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Μάλιστα, είναι ανεβασμένη , αφού έχει 4/5 ματς χωρίς ήττα. 2/4 GG μεταξύ τους με γηπεδούχο τη Νίκομπινγκ έχουν οι δυο τους και 3/4 φορές έχει σκοράρει η Νίκομπινγκ.  Θα ψάξουμε τα γκολ κι εδώ. GG στο 1.65 (Stoiximan).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected