Διάφορα

Με δύο είδη κάρτας η πρόσβαση στον πεζόδρομο Βέροιας. Σε ποιους θα χορηγηθούν

Το θέμα του κανονισμού λειτουργίας του πεζόδρομου του εμπορικού κέντρου της Βέροιας θα συζητηθεί την ερχόμενη Παρασκευή δια περιφοράς στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Όπως αναφέρει το Pena Press, έπειτα από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου, που ζήτησε τη χορήγηση καρτών εισόδου για τα αυτοκίνητα όλων των επαγγελματικών που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο, ο κανονισμός λειτουργίας τροποποιήθηκε και αυτόν θα κληθούν να εγκρίνουν τα μέλη της ΕΠΖ, προτού περάσει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων του πεζοδρόμου, των επαγγελματιών με έδρα στον πεζόδρομο (όπως ιατροί κλπ.) αλλά και των καταστημάτων του πεζοδρόμου (εταιρείες τροφοδοσίας και φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων), ο νέος κανονισμός λειτουργίας προβλέπει την έκδοση δύο ειδών μαγνητικών καρτών πρόσβασης στον πεζόδρομο:

  • Κάρτα απεριόριστης πρόσβασης. Η πρόσβαση στον πεζόδρομο μπορεί να γίνει με τη χρήση της κάρτας 24 ώρες κάθε 24ωρο όλες τις ημέρες του έτους.
  • Κάρτα περιορισμένης πρόσβασης. Η πρόσβαση στον πεζόδρομο μπορεί να γίνει με χρήση της κάρτας (ωράριο τροφοδοσίας καταστημάτων) ως εξής: 05:30 έως 10:30 καθημερινά εκτός Κυριακών, 14:00 έως 20:00 Δευτέρα και Τετάρτη, 13:30 έως 17:00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και 14:00 έως 19:00 το Σάββατο.

Κάθε αναγκαία έκτακτη περίπτωση που τυχόν θα προκύψει και δεν προβλέπεται στις παραπάνω ρυθμίσεις (μετακόμιση, ανακαίνιση κ.λπ.) θα αντιμετωπίζεται μετά από επικοινωνία και συνεννόηση του ενδιαφερόμενου με τη Δημοτική Αστυνομία. Αρμόδιοι για το έλεγχο εφαρμογής του Κ.Ο.Κ. μέσα στον πεζόδρομο είναι η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected