Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Πρέπει να σκοράρει η Κόγκε για να μείνει και η Ντούγκλα για να ανέβει

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Κοντά σας και σήμερα με νέα δεδομένα και νέα επανεκκίνηση αυτή της Ισπανίας σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σεγούντα ενώ παρέα συνεχίζουν και μας κάνουν πρωταθλήματα Τσεχίας, Δανίας και Πορτογαλίας μεσοβδόμαδα με το κύπελλο της Γερμανίας να μην λείπει. Μέσα σε όλα αυτά έχουν αυξηθεί και οι αγώνες φιλικών και αυτό είναι προάγγελος να ξεκινήσουν και άλλα πρωταθλήματα από την περιοχή της Σκανδιναβίας αυτή τη φορά. Την Πορτογαλία λόγω κάκιστων αποδόσεων θα την αποφύγουμε, αφού προ εβδομάδας δεν υπήρξε φαβορί που να κέρδισε! Την Ισπανία θα την αποφύγουμε για… τεχνικούς λόγους.

Η επανεκκίνηση της Σεγούντα ξεκίνησε με άσχημο τρόπο, αφού οι Ράγιο Βαγιεκάνο και Αλμπαθέτε δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους λόγω ρατσισμού!! Ο παίκτης Ζοζούλια, γνωστός για το πολιτικό παρελθόν του δέχθηκε ισχυρά ’’πυρά’’ από του πολιτικοποιημένους οπαδούς της Ράγιο εδώ και μήνες και για σήμερα οι ομάδες έπαιξαν έπειτα από κοινή συμφωνία μονάχα 45 λεπτά με την ομοσπονδία να μην επιβάλει ποινή. Έτσι, ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά – ελπίζουμε τουλάχιστον – σήμερα και θα παιχθούν τα υπόλοιπα 45 λεπτά. Ως τώρα η Αλμπαθέτε έπαιζε με 10 παίκτες και το παιχνίδι έμεινε στο  0-0. Οπότε, οι επιλογές μας θα είναι συγκεκριμένες με την 1η κατηγορία της Δανίας και τη 2η της Τσεχίας να προσφέρει σχεδόν τριπλασιασμό. Δύο επιλογές, δυάδα προτείνουμε και πάμε να δούμε τους δύο αγώνες που επιλέξαμε με τις προτάσεις:

Κόγκε – Φρεντερίτσια (18:00):

Ξεκινάμε με τον πρώτο αγώνα που διεξάγεται την ίδια ώρα και με τον έτερο αγώνα που επιλέξαμε και αφορά την 1η κατηγορία της Δανίας που γίνεται ολίγον τι χαμός. Η Κόγκε υποδέχεται την Φρεντερίτσια με το κίνητρο και την ανάγκη για βαθμούς να περισσεύουν. Η Κόγκε είναι στην 3η θέση από το τέλος με 26 βαθμούς και ισόβαθμη με την Χβιντόβρε ψάχνοντας βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει. Έχει μέτρια επίθεση αλλά καλούτσικη άμυνα τηρουμένων των αναλογιών και αυτό κάπως την βοηθά. Κακή ομάδα εντός έδρας και καθόλου καλή η κατάστασή της, αλλά εντός γκολ σκοράρει και μάλιστα στα δύο παιχνίδια τους το 2019 ήρθαν gg+over 3.5. Στα τελευταία παιχνίδια της αρχίζει να δείχνει καλά στοιχεία, αλλά η εικόνα της είναι προβληματική. Η Φρεντερίτσια είδε την Σκίβε να κερδίζει την πρωτοπόρο Βέιλ και κάπως απέκτησε ξανά ελπίδες αν και έχει πολύ δρόμο. Μόνο νίκη σκέφτεται για να φτάσει τη διαφορά στους 7 μπας και ανέβει, αλλά έχει χειρότερη άμυνα από την Κόγκε και ένα γκολ θα το επιτρέψει. Εμείς επιλέγουμε να πάμε με γκολ και κίνητρο. GG στο 1.63 (Stoiximan).

Διαβάστε εδώ τη stoiximan αξιολόγηση!

Ντούγκλα Πράγας – Παρντούμπιτσε (18:00):

Σπουδαίος αγώνας, αγώνας ανόδου ανάμεσα στην πρωτοπόρο Παρντούμπιτσε, που με διαφορά 6 βαθμών από τη 2η Μπρνο και 12 από την 3η Ντούγκλα αισθάνεται κάπως ήσυχη, και την Ντούγκλα, που διεκδικεί άνοδο. Η Ντούγκλα Πράγας είναι ισόβαθμη με την έκπληξη της κατηγορίας, Βικτόρια Ζίζκοφ, στην 3η θέση με 38 πόντους και βασίζεται στην επίθεσή της και στην δυνατή άμυνά της για σήμερα. Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Η παράδοση και η φόρμα της είναι υπέρ της. 4 συνεχόμενες νίκες εντός και 2/2 εντός με την φιλοξενούμενη έχει (3-1 και 4-0 σκορ). Η Παρντούμπιτσε θέλει γκολ και έστω να μη χάσει για να μην νιώσει πίεση και να έχει την ψυχολογία και τη διαφορά υπέρ της. Σχεδόν ανίκητη εκτός και σε φόρμα. 40 γκολ και οι δύο αλλά η φιλοξενούμενη έχει καλύτερη άμυνα. Θα κυνηγήσουν γκολ και πιθανόν θα το πετύχουν. Μένουμε εκεί χωρίς να αποκλείουμε την ισοπαλία. GG στο 1.65 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected