Γ Εθνική / Τοπικά

Διαψεύδει ο ΑΟ Παλαιόχωρας και θα αγωνιστεί κανονικά στη Γ Εθνική

Η διοίκηση του ΑΟ Παλαιόχωρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει χθεσινό δημοσίευμα με το οποίο γίνεται λόγος για αδυναμία συμμετοχής στη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση :

“Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε με ανακριβή και αναληθή δημοσιεύματα του σάιτ athlitiko.gr.

Ενός σάιτ που εδώ και 9 χρόνια έχει προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό της Κρήτης πανελλαδικά.

Είναι κρίμα όμως να χαλάει μέσα σε μια νύχτα, κομμάτι της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας του, πιστεύοντας και μη διασταυρώνοντας πληροφορίες και εικασίες ανθρώπων που σίγουρα δεν θέλουν το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου, αλλά επιζητούν μονάχα την αυτό επιβεβαίωση και την προσωπική ικανοποίηση προσπαθώντας να φέρουν τριγμούς στην ομάδα μας.

Ο πρόεδρος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ανακοινώνει ότι δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής της ομάδας μας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης στο χθεσινό συμβούλιο που έγινε στις 17:00 το απόγευμα σε επιχείρηση του προέδρου Σήφη Δελάκη και ήταν φυσικά και ο ίδιος παρών (αν είναι δυνατόν), αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, ότι στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Ρέθυμνο μεταξύ των ομάδων του ομίλου μας, θα παρεβρεθούν, ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης και τα μέλη του Συμβουλίου, Τσιριντάνης Βαγγέλης, Χαλακατεβάκης Μανώλης και Λουγιάκης Αντρέας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected