Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ανανεώσεις στις ομάδες του Ηρακλείου

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της φετινής χρονιάς κράτησε ο Αλμυρός, αφού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ρουμπάκη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που είχε μεστή χρονιά με τον Αλμυρό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

Η ανακοίνωση:

“Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Γιώργο Ρουμπάκη. Ο Γιώργος (1993) ήρθε πέρσι στην ομάδα από τον Ερμή Ζωνιανών. Είχε ένα “γεμάτο” πρωτάθλημα με 1712 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ”.

Ανανέωσαν με Δαμάστα Ολιβέιρα – Μεϊρέλες

Στην Δαμάστα και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζονται οι Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τους ιθύνοντες των “νεοφώτιστων”.

Αναμφίβολα είναι σπουδαίες ανανεώσεις για την Δαμάστα που φαίνεται να κρατάει τον βασικό κορμό της φετινής χρονιάς που πήρε τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση:

“Η Δαμάστα θέλει και στην Γ’ Εθνική… τους Πορτογάλους της και θα τους έχει πλέον και επίσημα! Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα και ο Μάρκο Μεϊρέλες ανανέωσαν την συνεργασία τους και το επόμενο διάστημα θα επιστρέψουν από την χώρα τους στο Ηράκλειο, προκειμένου να αποτελέσουν για ακόμα μια χρονιά δύο αναπόσπαστα κομμάτια της νέας Δαμάστας, που χτίζεται για να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική.

Ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Νικηφόρος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει τις τελευταίες εβδομάδες τις επαφές με τους δύο Πορτογάλους ποδοσφαιριστές, με την συμφωνία τους να ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Άλλωστε, ο Μιγκέλ και ο Μάρκο ταξίδεψαν εσπευσμένα για την Πορτογαλία όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, έχοντας δώσει την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν αυτή την όμορφη πορεία που ξεκίνησε πέρυσι στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου. Και η επισημοποίηση της επιστροφής τους… είναι πλέον γεγονός!

O Μιγκέλ Ολιβέιρα αγωνίστηκε πέρυσι σε 15 παιχνίδια με την φανέλα της Δαμάστας, με 1208 λεπτά συμμετοχής σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά και σημείωσε έξι τέρματα. Από την πλευρά του ο Μάρκο Μεϊρέλες έπαιξε σε 18 αναμετρήσεις, με τα λεπτά συμμετοχής του να είναι 1424 ενώ έβαλε και ένα γκολ.

Ασφαλώς η συνεισφορά τους στην πορεία πρωταθλητισμού της Δαμάστας ήταν πολύτιμη. Ο Μάρκο με τον Μιγκέλ αποτέλεσαν όχι μόνο δύο εξαιρετικά «εργαλεία» στα χέρια του Γιάννη Χατζησεβαστού αλλά και δύο παιδιά με αδαμάντινους χαρακτήρες και με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια στην παρουσία τους.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Μιγκέλ Ολιβέιρα και στον Μάρκο Μεϊρέλες μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected