BET

Στοίχημα: Μοιρασιά στην Ανδαλουσία και γκολ στη Λευκορωσία

Καλησπέρα φίλες κα φίλοι του στοιχήματος!

Οδεύουμε προς το τέλος μιας έντονης αγωνιστικά εβδομάδας αλλά μόνο τέλος δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς εντός του σαββατοκύριακου αλλά και σήμερα έχουμε την έναρξη ή και επανεκκίνηση σημαντικών πρωταθλημάτων όπως της Ισπανίας και της Σουηδίας. Ήδη η άποψή μας να αποφύγουμε συστηματικά τα όσα γίνονται στην Πορτογαλία και σε άλλα πρωταθλήματα αποδείχθηκε σοφή. Σήμερα οδηγούμαστε σε μια σημαντική επιλογή ρίσκου με την προσέγγιση στην Ισπανία και σε μια επιλογή με γκολ βάσει της γνωστής συνταγής από την Λευκορωσία. Η μεγάλη είδηση ήρθε από την Γαλλία που ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το πρωτάθλημα το διαιτητικό δικαστήριο απεφάνθη τον παράνομο υποβιβασμό των Τουλούζ και Αμιάν και έτσι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα έχει 22 ομάδες, δηλαδή, συν 2 ομάδες που ανέβηκαν από την ματαιωμένη, πλέον, Ligue 2. Αυτό καταδεικνύει και το γιατί πρέπει να παιχθεί ποδόσφαιρο. Δύο επιλογές για σήμερα, δύο αγώνες. Προτείνονται είτε σε δυάδα  είτε και ως μονές επιλογές. Πάμε να τα δούμε παρακάτω όλα:

Μινσκ 2 – Ισλόχ Μινσκ 2 (13:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λευκορωσίας στην κατηγορία της 2ης Λίγκας των ’’Ρεζέρβων’’ όπως ονομάζονται ανάμεσα σε Μινσκ 2 και Ισλόχ Μινσκ 2. Η Μινσκ 2 έρχεται έπειτα από την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της να παλέψει για μια νίκη, έπειτα από μια μακρά απουσία λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Η πρωτευουσιάνα φαίνεται πως έχει επηρεαστεί αρκετά από την διακοπή που είχε και το τρομερό σερί νικών που είχε, με μια ήττα ενδιάμεσα, χάλασε. Έχει 2 ισοπαλίες σε δύο παιχνίδια της πρόσφατα με την τελευταία να είναι το 0-0. Η Μινσκ 2 από τις 25/04/19 σκοράρει σε κάθε ματς και έπειτα από έναν χρόνο περίπου δεν σκόραρε! Ας το θεωρήσουμε παροδικό. Γενικά έχει εξαιρετική επίθεση και πλέον έχει υποχωρήσει στην 5η θέση παραμένοντας ψηλά με μια αξιόλογη άμυνα συν τοις άλλοις. Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι έχει δύο αγώνες λιγότερους, οπότε έχει ευκαιρία να επανέλθει. Θέλει να κάνει έναν καλό αγώνα και δη μπροστά στο κοινό της. Η Ισλόχ Μινσκ 2 είναι πλέον πρωτοπόρος και έχει κάνει τρομερή αντεπίθεση. Έχει την ίδια άμυνα με την αντίπαλό της, αλλά η επίθεσή της είναι τρομερή με 10 γκολ παραπάνω. Αρκετά καλή η κατάσταση των δύο με την Ισλόχ 2 να είναι εξαιρετική και εκτός έδρας με 10 βαθμούς σε 4 αγώνες. Η παράδοση δείχνει γκολ εκατέρωθεν και γενικά γκολ στον αγώνα. Από το 2016 έχουν παίξει 8 αγώνες με τους 7/8 να λήγουν over 2.5, οι 4/8 να λήγουν over 3.5 και οι 6/8 να λήγουν gg+over 2.5. Θα επιλέξουμε μόνο μια επιλογή, γιατί η Ισλόχ 2 δείχνει καλή αμυντικά εκτός και η Μινσκ 2 θα επιδιώξει να σκοράρει, άλλωστε μιλάμε για ένα ντέρμπι. Over 3.5στο 2.07 (bet365).

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της bet365.

Σεβίλλη – Μπέτις (23:00):

Ολοκληρώνουμε με το μεγάλο ντέρμπι με το οποίο και εκκινά ξανά το πρωτάθλημα Ισπανίας ανάμεσα στην Σεβίλλη και την αιώνια εχθρό της Μπέτις. Όλη η Ανδαλουσία στο πόδι, κι αν δεν φιλοξενηθεί κόσμος σήμερα θα είναι τόσο δυνατή η απαίτηση των φιλάθλων για νίκη που ελπίζουμε να δούμε έναν ωραίο αγώνα. Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και πριν τη διακοπή ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρώ αδύνατο να μην έχει επηρεαστεί. Διακρίνεται κυρίως για την άμυνά της που είναι η 3η καλύτερη της κατηγορίας. Εντός αγαπά τις ισοπαλίες έχοντας στα τελευταία 4 παιχνίδια της 3 ισοπαλίες. Η Μπέτις επίσης είναι ομάδα της ισοπαλίας εκτός έδρας, έχοντας 3/5 ισοπαλίες. Σκοράρει με τρομερή συνέπεια εκτός έδρας, την ίδια που έχει και η Σεβίλλη και λόγω του κινήτρου που έχει, του δέλεαρ που θα της δώσει μια νίκη αλλά και τον χαρακτήρα του ντέρμπι περιμένουμε να σκοράρει, όπως και η Σεβίλλη. GG+over 2.5 τα δύο πρόσφατα παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Σεβίλλη (3-2, 3-5). Πάμε με ρίσκο στην ισοπαλία και όχι στα γκολ. Χ στο 3.98 (bet365). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected