Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά

Θέση εργασίας για την εκπομπή «Focus»

Μπορεί η πανδημία και οι επιπτώσεις της να έχουν επηρεάσει σημαντικά την ελληνική (και όχι μόνο) επικράτεια, το sportsup.gr όμως προχωρά χωρίς ενδοιασμούς και διλήμματα στο επόμενο βήμα!

Η επιτυχία της εκπομπής «Focus» (που για πρώτη φορά στη θεματολογία της ιστοσελίδας δεν είναι αμιγώς αθλητική), η οποία «βγαίνει» δύο φορές την εβδομάδα στο διαδικτυακό αέρα, έχει δώσει το κίνητρο στους συνεργάτες για τη δημιουργία νέων ιδεών όσον αφορά την εξέλιξη της, η οποία περιλαμβάνει κάτι διαφορετικό και συνάμα ενημερωτικό για τον κόσμο που την παρακολουθεί.

Για το λόγο αυτό, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα «φρέσκο» team και να προβλέψουμε (προς το παρόν) μία θέση εργασίας για την παρουσίαση και επιμέλεια του «Focus» (όχι απαραίτητα δημοσιογραφική), που στοχεύει να βγει εκτός στούντιο και να δημιουργεί εξωτερικές παραγωγές, αρχικά στην Ημαθία χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.

Το πρόσωπο αυτό θα είναι θηλυκού γένους, θα έχει την ευχέρεια του λόγου αλλά και τη φιλοδοξία να υποστηρίξει κάτι καινούριο, αναλαμβάνοντας τόσο την παρουσίαση όσο και την υλοποίηση του project, το οποίο θα αναλυθεί εκτενώς τόσο κατ ιδίαν όσο και δημοσίως εντός των προσεχών ημερών.

Αν θεωρείτε πως διαθέτετε τα παραπάνω στοιχεία και έχετε τη φιλοδοξία να αναλάβετε ένα τέτοιο project, αποστείλετε βιογραφικό στο sportsupgr@hotmail.com!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected