Σαν σήμερα, 14 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
1. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Βέροιας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η «Βασίλισσα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράνκο Όστοϊτς.

2. Έξι παιχνίδια διεξήχθησαν για τη φάση των “32” του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Mr Wurst – Πλάτανος  2-2, 0-3 πεν, Tzimos Service – A.F.U.  1-0, Original – Taboo  4-4, 2-3 πεν, Οικοκίνηση – Στέκι Βέροια  1-8, Bar-B@γιαννης – Spot Puma  0-9, Το Σερραϊκό – La  Notte  3-3, 3-4 πεν

2014

2015
1. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ανοικτό χώρο του γηπέδου «Αρης Γεωργιάδης» στην Ελιά η εκδήλωση του το αθλητικού κολεγίου μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που παράλληλα σήμανε και το τέλος της σεζόν 2014-15. Σε μια δίωρη εκδήλωση, και κάτω από έναν καυτό ήλιο, οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμμετέχοντας σε διαγωνιστικά παιχνίδια τριπόντων και ελευθέρων βολών για όλες τις ηλικίες υπό το βλέμμα του επίσημου προσκεκλημένου Κώστα Τσαρτσαρή.

2. Η Arsenal Soccer Schools Naousa πήρε την 2η θέση στο 3X3 World Cup στο Λονδίνο, σε μια σπουδαία εμπειρία για την Ημαθιώτικη ακαδημία.

2016
1. Μια ακόμα διάκριση για τον αθλητή του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, Κάπα Κωνσταντίνο, που έρχεται μόλις 20 μέρες μετά το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό ΤΤ8 και το χάλκινο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ.

2. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ομίλων του Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα. Τα αποτελέσματα : Γυαλί Καφενέ – Consi Cafe  2-0, Anfield Cafe – Jorry’s Sports Cafe  1-2, To Κοτοπουλάκι – Seven  2-0, Mexx Cafe – Doctor Wash  2-1, ΦΠΑ – Ιππόκαμποι  2-1, Prego Espresso & Fruit Bar – Φωτιάδης Ανταλλακτικά  0-2, Χατζηπαυλίδης – Liverpool Cafe  2-0

2017
1. Αν και ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, ολοκληρώθηκε στο γήπεδο “Άρης Γεωργιάδης” στην Ελιά, η εκδήλωση του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2016-17.

2. Ο Βασίλης Γκανάς είναι ο πρώτος από τον ΑΟΚ Βέροιας που συμφωνεί για την παραμονή του στην ομάδα τη νέα σεζόν.

3. Μία μπόρα μισής ώρας ήταν αρκετή να διακόψει τους αγώνες της ημέρας για το 3ο Τουρνουά Foot Tennis. Ο μοναδικός αγώνας που διεξήχθη : Hotel Kapsalis – Φωτιάδης  3-1

4. Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση των ομίλων στο Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017”, με τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά ματς, οι Gurus επικράτησαν με 10 πόντους διαφορά των Nouveau, ενώ αργότερα τα Παρτάλια επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 34-38 και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Β Ομίλου, με τους αντιπάλους να τερματίζουν στην δεύτερη. Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, οι περσινοί πρωταθλητές κέρδισαν τις Μορφές με σκορ 49-43 και τερμάτισαν δεύτεροι στον Α Όμιλο, στέλνοντας τους αντιπάλους στην 4η αντίστοιχα.

2018
1. Η ΑΕ Χαρίεσσας διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της τον Αποστόλη Παρηγορίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και θα αφωσιωθεί εξ ολοκλήρου στην προετοιμασία της ομάδας.

2. Ο Αντώνης Λυμούσης αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, μετά από πέντε μήνες.

3. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας για τη σεζόν 2017-2018, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της. Ημέρα γιορτής για τους αθλητές, ενώ ιδιαίτερο “χρώμα” στην τελετή έδωσε και η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου και της ΑΕΚ, Κώστα Κωτσόπουλου και Δημήτρη Μεληκιώτη αντίστοιχα, οι οποίοι συνομίλησαν μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές.

3. Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, με φόντο την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Β’ Εθνική, έκλεισε για το αθλητικό κολέγιο μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

4. Με τους αγώνες της δεύτερης φάσης συνεχίστηκε το 4ο Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ

5. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Προμηθέα για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ, όπου μετά από πολλές ανατροπές η ομάδα των “nJOYers” αναδείχτηκε νικήτρια με αντιπάλους τους Daltons (73-61)

2019
Μετά την παραμονή του Μάκη Ιωσηφίδη, οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κωστή Γκεκόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected