Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και το μέλλον της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στάδιο της πόλης η Γ.Σ. της Αναγέννησης Γιαννιτσών, παρουσία 40 ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Η Γ.Σ. εξελίχθηκε σε καλό κλίμα, με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν, με τη διοίκηση να περιμένει όσους επιθυμούν να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας, Τέο Δανιηλίδης είπε:

«Ήταν τέτοια εποχή, δύο χρόνια πριν, που αποφάσισα να έρθω στα Γιαννιτσά. Ήταν μία μεγάλη απόφαση για να ξεκινήσει η προσπάθεια αυτή, καθώς εκείνη την περίοδο υπήρχε μόνο το ΑΦΜ και όλα έπρεπε να γίνουν από το μηδέν.

Μαζί με ανθρώπους που στήριξαν όλο αυτό το εγχείρημα, φτιάχτηκε μια ομάδα η οποία κατάφερε να σταθεί στην κατηγορία. Η δυσκολία της προσπάθειας ήταν ότι μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα έπρεπε να φτιαχτεί το ρόστερ της ομάδας και τα γήπεδα για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις, επομένως έγινε και οικονομική υπέρβαση αλλά και ψυχική, διότι ο χρόνος ήταν λίγος και έπρεπε να τρέξουμε να προλάβουμε τα πάντα.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε καθώς η ομάδα την πρώτη χρονιά «έσωσε» την κατηγορία σχετικά εύκολα, με πολύ καλές εμφανίσεις, δημιουργώντας μία ανταγωνιστική ομάδα και φέρνοντας έναν προπονητή μεγάλου βεληνεκούς φτάσαμε μέχρι τον τελικό κυπέλλου χάνοντας το τρόπαιο στις λεπτομέρειες, χτίζοντας παράλληλα και για την επόμενη σεζόν.

Πριν την έναρξη της τελευταίας σεζόν και με την βοήθεια του Βασίλη Τοψή, προσεγγίσαμε τον κύριο Σαββουλίδη έτσι ώστε με το όνομα της Αναγέννησης να δώσουμε επιπλέον κύρος στην ομάδα και παράλληλα να αυξηθεί η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, καθώς από πολλές πλευρές λαμβάναμε μηνύματα πως ο κόσμος ήθελε να βλέπει την Αναγέννηση και πιστέψαμε πως θα υπήρχε στήριξη, για αυτό και ρισκάραμε παραπάνω φέτος για να κάνουμε ομάδα αντάξια του ονόματος της και να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό.

Επιπλέον, μαζί με τις κινήσεις συγχώνευσης, φτιάξαμε το προπονητικό κέντρο στο Μυλότοπο, που είναι το καλύτερο του Νομού, το γυμναστήριο, το γήπεδο ενώ έγινε και ξεχωριστός χώρος αποδυτηρίων για τα παιδιά της ακαδημίας μας στο Μυλότοπο και παράλληλα έγιναν και εργασίες στο γήπεδο του Πλατανότοπου για τα παιδιά της εδώ ακαδημίας».

Στη συνέχεια ο κ. Δανιηλίδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα από διάφορα πόστα, κάνοντας ειδική μνεία στον κ. Βασίλη Τοψή λέγοντας συγκεκριμένα πως: «… μπορεί να μην ήταν στην διοίκηση της ομάδας, η συνεισφορά του όμως ήταν καταλυτική για να καταφέρει να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων μας. Ήταν αυτός ο οποίος έκανε την προσέγγιση στον κύριο Σαββουλίδη και συμμετείχε στις συζητήσεις μαζί του για την συγχώνευση των ομάδων. Γενικώς ήταν αρωγός τόσο στο οικονομικό μέρος όσο και στο οργανωτικό, προσφέροντας την βοήθεια του ώστε να καταφέρουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα, το προπονητικό κέντρο και όλα όσα προανέφερα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected