Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Το χάντικαπ στην πρεμιέρα της Μάλμε και η πεισματάρα Γρανάδα

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή εβδομάδα!

Νέα δεδομένα με νέους αγώνες είναι αυτό που χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή και δεν πρόκειται να πάμε στην αντίθετη κατεύθυνση. Χθες ήταν η πρεμιέρα των Σουηδών, μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα πρεμιέρα, που να μεν τα φαβορί δικαίωσαν τις προσδοκίες πολλών παικτών αλλά δεν έλειψαν τα γκολ και δεν είδαμε ανιαρά παιχνίδια. Από την άλλη οι Γερμανοί έμειναν στα ίδια επίπεδα με παιχνίδια σκοπιμότητας, εκπλήξεις ως ένα βαθμό και νίκες των φαβορί. Τέλος, οι Ισπανοί δεν μας εντυπωσίασαν αλλά είδαμε κάποια χρήσιμα πράγματα και έχουμε εξάγει ένα συμπέρασμα για κάποιες ομάδες. Όπως καταλάβατε ο απολογισμός γίνεται, γιατί με αυτά τα πρωταθλήματα θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα. Σουηδία και Ισπανία στο κάδρο με δύο επιλογές σε δυάδα και τίποτα το περίπλοκο. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις:

Μάλμε-Μιάλμπι (20:00):

Αρχή με την Σουηδία που σήμερα, στην δεύτερη δόση της 1ης αγωνιστικής, η Μάλμε θέλει να μπει με το δεξί όπως και οι υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου που κέρδισαν χθες. Η περσινή δευτεραθλήτρια στοχεύει ξεκάθαρα στην επιστροφή της στην πρώτη θέση και στον τίτλο, που πέρσι δεν κατάφερε να πάρει. Ο Ρόζενμπεργ που έφτασε να παίζει σχεδόν 40 ετών ποδόσφαιρο αποφάσισε να σταματήσει και στη θέση του αποκτήθηκε ο Τόιβονεν. Μένει να δούμε αν είναι σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσει. Φιλικά πραγματοποίησε πριν τη διακοπή λόγω πανδημίας, έπαιξε τον Φεβρουάριο ευρωπαϊκά παιχνίδια και η μόνη εικόνα που έχουμε είναι από το κύπελλο. Κέρδισε με 3-0 την Εσκίλστουνα και με 1-2 την Καρλσκρόνα. Σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι με την ίδια όρεξη να πρωταγωνιστήσει και φαντάζει μεγάλο φαβορί. Παραδοσιακά κερδίζει την Μιάλμπι με σχετική άνεση. Η Μιάλμπι είναι νεοφώτιστη και θα δώσει μάχη να σωθεί. Καταπληκτική η περσινή της πορεία και δίκαια βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία. Άλλαξε σχεδόν μία ομάδα ολόκληρη, βασίστηκε ξανά σε εγχώριους παίκτες και πρέπει να δώσει ό,τι μπορεί σήμερα. Πάντως, στην προετοιμασία της εντυπωσίασε. Κέρδισε την Καρλσκρόνα με 1-0 σε φιλικό, έχασε από την Καλμάρ με το ίδιο σκορ, αλλά ήταν συγκλονιστική στο κύπελλο κερδίζοντας με 3-1 την Σαντβίκενς, 5-0 την προ μηνών αντίπαλό της Ντόλκουρτ και την πρωταθλήτρια Γιουργκόρντεν με 1-2. Η Μάλμε πιστεύω θα είναι προσεκτική και μπορεί έστω με ένα 2-0/2-1 να κερδίσει. 1+over 2.5 στο 1.68 (Stoiximan).

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της Parimatch.

Μπέτις-Γρανάδα (23:00):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα στην Γρανάδα και την Μπέτις. Η Μπέτις ήταν απογοητευτική στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και δίκαια ηττήθηκε από την μισητή Σεβίλλη. Πλέον, καλείται να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Πάντως, κίνητρο δεν έχει, διότι είναι αδιάφορη με 33 βαθμούς, 10 πίσω από την τελευταία ευρωπαϊκή θέση και 8 πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Μάλιστα, βάσει παράδοσης δεν τα καταφέρνει απέναντι στην αντίπαλό της έχοντας 2Ν-2Ι-2Η. Απόλυτα ισορροπημένη και αυτό σήμερα θα αλλάξει. Η Γρανάδα θέλει να απειλήσει την Μπέτις και μπορεί να το κάνει, αφού διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και επικίνδυνη ομάδα. Γύρισε με τρομερό σθένος το 0-1 σε 2-1 το παιχνίδι με την Χετάφε και μέσα στην Μπέτις σκοράρει στις 4/6 αναμετρήσεις τους. Γενικά η Γρανάδα έχει πολύ καλή επίθεση και άμυνα, πάντα δεδομένων των συνθηκών. Θα επιλέξω ένα γκολ για την Γρανάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος: Over 0.5 γκολ Γρανάδα στο 1.50 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected