BET

Στοίχημα: Ματς φωτιά στη Μπουντεσλίγκα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Μας περιμένει ένα από τα ξεχωριστά σαββατοκύριακα που περιμέναμε τόσο καιρό και επιτέλους ήρθε. Ένα διήμερο γεμάτο αγώνες, επιλογές με έντονη στοιχηματική δράση που ελπίζουμε να μας αποζημιώσει, να μας κάνει πιο πλούσιους από χθες και ει δυνατόν να μας καθηλώσει. Η χθεσινή μέρα δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις, μάλλον ομαλά αποτελέσματα υπήρξαν και σήμερα με την ελπίδα να έχουμε επιλέξει σωστά θα κινηθούμε με αρκετό ρίσκο στα μέρη της Γερμανίας και δη της Μπουντεσλίγκα. Η Μπουντεσλίγκα σε 2 αγωνιστικές, δηλαδή, σε μία εβδομάδα ολοκληρώνεται και χωρίς απρόοπτα αν και η πανδημία καλά κρατεί. Η σημερινή και η τελευταία αγωνιστική είναι οι κρισιμότερες με δύο ομάδες να ’’καίγονται’’ για βαθμούς και 5 να παλεύουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Εστιάζουμε σε τρία παιχνίδια, τρεις επιλογές και εννοείται ότι όλα προτείνονται ως μονές επιλογές. Η συνολική απόδοση είναι 62.20!!! Ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχει λόγος, υπάρχει σκεπτικό και θα εξηγηθούν όλα. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ (16:30):

Ξεκινάμε με έναν αγώνα με μονόπλευρο ενδιαφέρον αυτόν ανάμεσα σε δύο αγαπημένες ομάδες της Βαυαρίας, που αν και θα ήταν λογικό εντούτοις δεν είναι εχθρικές μεταξύ τους κι ως εκ τούτου δεν λαμβάνει ο αγώνας τον χαρακτήρα ντέρμπι. Η Μπάγερν είναι ήδη πρωταθλήτρια και αναμένεται η απονομή, αφού προ εβδομάδας πήρε τον τίτλο και μαθηματικά. Είναι πλήρως αδιάφορη και αγωνίζεται με την συμπαθέστατη Φράιμπουργκ. Οι Βαυαροί συνηθίζουν να κάνουν δώρα στις γειτονικές ομάδες και οι σχέσεις τους με την Φράιμπουργκ αλλά και την Άουγκσμπουργκ  είναι εξαιρετικές. Το 1995 η Φράιμπουργκ χρειάστηκε τον βαθμό για να βγει στο τότε Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η Μπάγερν τον έδωσε ως 6η και αδιάφορη και το 1997 πάλι πήρε ισοπαλία αλλά δεν πρόλαβε να σωθεί. Η Μπάγερν φέτος έχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό που δείχνει ότι, αρχικά, ανά 3 κι έπειτα ανά 5 παιχνίδια εντός έδρας χάνει βαθμούς. Ήρθε η ώρα και για αυτόν τον οιωνό. Συν τοις άλλοις, θα έχει 5-8 βασικές απουσίες, αν οι αμφίβολοι Κουτίνιο, Μαρτίνεζ και Σούλε δεν παίξουν. Η Φράιμπουργκ θέλει πάση θυσία νίκη σήμερα, έστω βαθμό και συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να τα δώσει όλα σε μια εβδομάδα για μια θέση στο Europa League. Ρισκάρουμε με την ομάδα του Στράιχ που είναι και φορμαρισμένη. 2 στο 10.00 (Bet365).

Διαβάστε εδώ για όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα.

Μάιντζ-Βέρντερ Βρέμης (16:30): 

Συνεχίζουμε με τον αγώνα για την σωτηρία και πάμε στο Μάιντζ για να στηρίξουμε την Βέρντερ. Η Μάιντζ είναι αδιάφορη χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα αφήσει το παιχνίδι ή θα διασυρθεί. Η νίκη της επί της Ντόρτμουντ εξασφάλισε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την σωτηρία της αφού και σε ισοβαθμία λόγω συντελεστή υπερτερεί των Φορτούνα και Βέρντερ και στα μεταξύ τους παιχνίδια. Εντός έδρας είναι κάκιστη, η 3η χειρότερη της κατηγορίας. Η Βέρντερ έχει κερδίσει όσα ματς μπορούσε και μάλιστα ό,τι έπρεπε για να σωθεί το έκανε. Μένει μια ακόμα νίκη, μια νίκη σωτηρίας, η σημερινή. Εξαιρετική εκτός έδρας με τους 22 από τους συνολικά 28 βαθμούς να τους συγκεντρώνει εκτός! Σκοράρει, προσέχει την άμυνα και μπορεί και πρέπει να νικήσει. Την στηρίζω. 2 στο 2.67 (Betshop).

Κολωνία- Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30):

Ολοκληρώνουμε με ακόμα ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η αδιάφορη Κολωνία που έχει πια σώσει και δη με άνετο τρόπο τη χρονιά, υποδέχεται την Άιντραχτ που έφτασε με συνεχόμενες νίκες να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πριν δυο εβδομάδες κινδύνευε αλλά η ψυχολογία και ο τρόπος που αγωνίζεται άλλαξε με αποτέλεσμα να θέλει τη νίκη σήμερα, σε μια έδρα που έχει κακή παράδοση με τις ισοπαλίες να κυριαρχούν. Η Κολωνία θα έχει απουσίες, δεν έχει κίνητρο και εντός έδρας τελευταία είναι κακή. Η άμυνά της, δε, είναι αρκετά προβληματική ενώ η Άιντραχτ σκοράρει και αν δεχθεί γκολ έχει απαντήσεις. Θα πάμε με το κίνητρο και την καλύτερη ομάδα αυτήν τη στιγμή και 2η πιο φορμαρισμένη.    2 στο 2.38 (Betshop). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected