Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν κέρδισε η Λίβερπουλ αλλά δεν χάνει τον τίτλο (vid)

Η Έβερτον κράτησε στο 0-0 τη Λίβερπουλ και δεν της επέτρεψε να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική. Ωστόσο, οι Reds είναι στο +23 και όλο και πιο κοντά αγκαλιά με το όνειρο.

Πέντε διαολεμένοι βαθμοί είναι ακόμα (σ.σ.: χωρίς τα σενάρια ισοβαθμιών). Πέντε σε οκτώ δικά της ματς. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει. Αφού πέρασε και την καραντίνα του κορονοϊού, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επέλαση της Λίβερπουλ προς την πρώτη κατάκτηση της Premier League. Η Εβερτον τη φρέναρε απλά. Το 0-0 στο “Γκούντισον Παρκ” έδειξε ότι οι Reds δεν έχουν καθόλου ρυθμό και μάλλον ήταν τυχεροί που δεν ηττήθηκαν κιόλας. Ακόμα και έτσι όμως πήραν τον πόντο, ανέβηκαν στο +23 από τη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ.: ματς λιγότερο οι Πολίτες) και μπορούν να ονειρεύονται τη στιγμή της στέψης.

Συνθέσεις

Έβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χόλγκεϊτ, Κιν, Ντιν, Αντρέ Γκόμες, Ντέιβις, Γκόρντον (60′ Σίγκουρντσον), Ιβόμπι (88′ Μπερνάρντ), Κάλβερτ-Λιούιν (90’+3′ Κιν), Ριτσάρλισον

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μίλνερ (42′ Γκόμες), Κεϊτά (65′ Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μιναμίνο, Μανέ, Φιρμίνο (65′ Οριγκί).

το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected