Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Ανακοίνωσε την παραμονή των Τσαγκαλίδου και Αργυροπούλου ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Ανανεώσεων συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που ανακοίνωσε την παραμονή της Φεβρωνίας Τσαγκαλίδου αλλά και της Ευαγγελίας Αργυροπούλου.

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ δουλεύει πυρετωδώς για να στελεχώσει το roster της ομάδας.

Σειρά πήρε η όμορφη θεσσαλονικια ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ.

Είναι 32 χρονών και έχει παίξει σε πολλές ομάδες, όπως 7 χρόνια στην Αγία Παρασκευή (Αθήνα). Μια σεζόν στο Πανεπιστήμιο της Κένυας 2012-2013 Scott university στον Αγροτικός αστέρας Ευόσμου, Νεφελες Κατερίνης, Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας. Ξεκίνησε να παίζει αριστερό χαφ.αλλα τα τελευταία 3 χρόνια παιζει αριστερό μπακ.

Ήταν μια χρονιά προπονητρια στα μπαμπινι του αγροτικό Αστέρα Ευόσμου (2018-2019)

Απόφοιτη γενικού μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Έχει Πτυχίο νοσηλεύτριας και θεολογίας. Μεταπτυχιακές σπουδές θεολογίας σε πανεπιστημιο της Κένυας.

Εργάζεται “στη Α21 “με τίτλο καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων στον εικοστό πρώτο αιώνα.

Τι μας δήλωσε : “Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό είμαι ακόμα στη φάση της αποθεραπείας μου.θα ειμαι έτοιμη κσι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου με όλα τα ψυχικά μου αποθέματα. Εύχομαι για υγιή αγωνιστική σεζόν.

Καλή επιτυχία και καλή συνεργασία από όλο το ΔΣ.”

 

“Άλλη μια θεσσαλονικια θα στελέχωση την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγιάς Βαρβάρας, η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Είναι 24 χρόνων και σπουδάζει Μηχανολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ. Θα παίξει με το νούμερο 1 στη φανέλα της.Η πανύψηλη παίκτρια θα προστατεύει τα δίχτυα της ομάδας μας. Ξεκίνησε ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία και εχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ,στον Άρη ,στον Αγροτικό Αστέρα Ευοσμου και στης Νεφέλες Κατερίνης.

Η δήλωση της παίκτριας : “Για του χρόνου εύχομαι μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected