Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η γνωστή, θεαματική και αποτελεσματική Αταλάντα! (vid)

Απίστευτο παιχνίδι στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 να κερδίζει με 3-2 την Λάτσιο να στέλνει την Γιουβέντους ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι είχαμε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο. Από την μία η Αταλάντα που ήθελε τη νίκη για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για το ερχόμενο Champions League, από την άλλη η Λάτσιο που ζητούσε πως και πως το τρίποντο για να μειώσει στους 2 τους βαθμούς από την πρώτη Γιουβέντους. Παρότι οι Λατσιάλι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με 2-0, αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι γηπεδούχοι και η «Μεγάλη Κυρία». Οι γηπεδούχοι γιατί κέρδισαν με 3-2 και κράτησαν τους 6 βαθμούς διαφορά από την 5η Ρόμα (56-50) και Γιουβέντους που είδε την απόσταση από την Λάτσιο να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς (66-62).

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι φιλοξενούμενοι όπως αναφέραμε μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με αυτογκόλ του Ντε Ρουν. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς στο 11′ ο Μιλίνκοβιτς έκανε το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Ωστόσο οι γηπεδούχοι όχι απλά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αλλά κατάφεραν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή. Αρχικά μείωσαν με τον Γκοσένς στο 38′, με το 1-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου. Όπως αναφέραμε όμως δεν έμειναν εκεί και με τους Μαλινόβσκι και Παλαμίνο στο 66′ και 80′ αντίστοιχα πήραν την σπουδαία νίκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected