Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τελευταίες μεταγραφές και ανανεώσεις στη Γ Εθνική (25 /6)

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για την Πέμπτη 25/6 :

Δίας Δίου
Μία ακόμη ανανέωση στην ομάδα της Πιερίας, παραμένει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Δερμίσης

ΑΣ Σαντορίνης 2020
Κάτοικος του νησιού και τη νέα σεζόν ο 35χρονος τερματοφύλακας, Κώστας Ανδριόλας

ΑΟ Πόρος
Παραμένει στην ομάδα του Ηρακλείου ο Ηρακλής Χρηστάκης

Δήμητρα Ευξεινούπολης
Παραμένει στους νεοφώτιστους ο προπονητής των επιτυχιών, Μιχάλης Ανδρώνας

ΑΕ Καρίτσας
Επιστρέφει και πάλι στους “κιτρινόμαυρους” μετά την παρουσία του στον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου ο 27χρονος επιθετικός, Νίκος Κυπαρίσσης

Η ανακοίνωση :

“H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι προχώρησε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κυπαρίσση, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.
Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για δύο έτη και αποχώρησε, την περασμένη αγωνιστική χρονιά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιστρέφει στην ομάδα μας, με σκοπό να συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της φετινής χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη αγωνιστική χρονιά αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στην Α΄ Ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Νίκο στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.”

ΑΟ Δαμάστας
Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Μιχάλη Αννιτσάκη από τον Ηρόδοτο

ΑΟ Υπάτου
Μετά από τις αποχωρήσεις σημειώθηκαν και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του starsports, στο σύλλογο της Βοιωτίας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Ρόναλντ (Ρόνι) Καράι, που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε πολλές θέσεις και ο 30χρονος επιθετικός, Γιάννης Κακκάβας, ο οποίος επίσης έδωσε λύσεις στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Πανελευσινιακός

Αήττητος Σπάτων
Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο  Βαγγέλης Τσιώλης

Αετός Μακρυχωρίου
Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η οργάνωση του Αετού Μακρυχωρίου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Όπως αναφέρει το athleticlarissa, στο σύλλογο θα συνεχίσει ο Νίκος Φορτομάρης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστές είχε τέσσερα γκολ και επτά ασίστ και φυσικά βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου. Ο αριστερός μπακ θα συνεχίσει στην ομάδα του Δήμου Τεμπών γι’ ακόμη μία σεζόν. Παράλληλα στο σύλλογο θα συνεχίσουν και τρεις νεαροί και ιδιαίτερα φιλόδοξοι παίκτες. Ο λόγος για το επιθετικό Νίκο Μπενεχούτσο που είναι γεννηθείς το 2003 και αγωνίστηκε σε πολλά ματς ως βασικός. Επίσης ο Χρήστος Παπαδόπουλος που αγωνίζεται ως δεκάρι και είναι γεννηθείς το 2004. Και τέλος ο Αλέξανδρος Σπανός που είναι αμυντικό χαφ και είναι γεννηθείς το 2003.

Θερμαϊκός Θέρμης
Επέκταση συνεργασιών «επί έξι» για τον Θερμαϊκό Θέρμης. Όπως αναφέρει το Soccerpractor, με τους «πράσινους» συμφώνησαν και παραμένουν στο ρόστερ ο έμπειρος στόπερ και αρχηγός Στέλιος Τρόκας (σχεδόν μια δεκαετία στην ομάδα), οι Νίκος και Ρίζος Μπικιάρης (μέσος και μεσοεπιθετικός αντίστοιχα), ο δεξιός μπακ Σταύρος Αγγελίδης, ο αμυντικός χαφ Κυριάκος Χαραλαμπίδης και ο αριστερός μπακ, Άρμπι Ράντζα.

Αναγέννηση Θαλασσιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected