Κατηγορίες
Διάφορα

Ημέρα χωρίς ενημέρωση η 26η Ιουνίου για το sportsup.gr, ημέρα όμως ορόσημο!

Μετά από 8 χρόνια στον διαδικτυακό αέρα, το sportsup.gr (με εξαίρεση τις ημέρες απεργίας ή στάσης εργασίας) δεν ενημέρωσε τους αναγνώστες του σχεδόν για ένα ολόκληρο 24ωρο.

Το σίγουρο είναι πως δεν σας έχουμε συνηθίσει σε κάτι παρόμοιο, ωστόσο υπάρχει ιδιαίτερα σοβαρός λόγος για να μείνουμε ανενεργοί για ένα σημαντικό διάστημα!

Το sportsup.gr πέρασε από σήμερα στο τρίτο στάδιο της λειτουργίας του, μετά την αρχική εμφάνιση του ως ImathiaSportsNews (με τα γεγονότα αποκλειστικά από τον νομό), τη συνέχεια με την παρούσα επωνυμία αλλά με σαφώς λιγότερες πηγές ενημέρωσης και τώρα με το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα την αλλαγή όσον αφορά το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Τα πρόσωπα που γνωρίζετε (είτε τα φανερά είτε τα “κρυφά”) θα συνεχίσουν να υπάρχουν ωστόσο η σελίδα μπαίνει σε μια διαφορετική “ομπρέλα”, μια κίνηση που στοχεύει αποκλειστικά στην πιο εύρυθμη λειτουργία ως οργανισμός.

Τα επόμενα 24ωρα θα είστε σε θέση να γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα δεδομένα και θα υπάρξει ξεχωριστή αναφορά από τον αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλο ο οποίος θα αναλύσει την επόμενη μέρα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στηρίζετε καθημερινά τη σελίδα και την έχετε φέρει σε ένα επίπεδο που πριν 8 χρόνια θα φάνταζε ουτοπία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P