Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τελευταίες μεταγραφές και ανανεώσεις στη Γ Εθνική (30/6)

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για την Τρίτη 30/6 :

Άγιος Ιερόθεος
Έπειτα από δύο χρόνια στη Θύελλα Καμαρίου, ο 31χρονος επιθετικός Μάριος Αργυρίου επιστρέφει στους “κιτρινόμαυρους”.

Τηλυκράτης
Συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας από τη Λευκάδα ο Γιάννης Νταλακούρας

Αετός Οφρυνίου
Συνεχίζει στους “ασπρόμαυρους” ο 25χρονος μέσος, Σάκης Ουζούνογλου

Αλμυρός Γαζίου
Παραμένουν στους νεοφώτιστους οι τρεις Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Γκονζάλο Ιρέμπα, Λέον Πιερτζακόμι και Ματίας Τσαμάρες

Η ανακοίνωση :
Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τους Γκονζάλο Ιρέμπα, Λέον Πιερτζακόμι και Ματίας Τσαμάρες οι οποίοι αποκτήθηκαν πέρσι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι τρεις παίκτες από την Αργεντινή έχουν “πείσει” τον Κώστα Κιάσσο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας (αγωνίζονται στο κέντρο αλλά και στην επίθεση) κατά τη διάρκεια του “Γολγοθά” της Γ Εθνικής. Ιρέμπα και Πιερτζακόμι “πρόλαβαν” να κάνουν 6 συμμετοχές με 90 λεπτά ενώ ο Τσαμάρες δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω….γραφειοκρατίας με το δελτίο του.

ΑΕ Νεάπολης
Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕ Νεάπολης, καθώς απέκτησε τον Άγγελο Καρβελά από τον Ατσαλένιο

ΑΟ Δαμάστας
Σημαντική μεταγραφική κίνηση των νεοφώτιστων, που απέκτησαν τον 24χρονο επιθετικό, Νίκο Βαλαβανόπουλο από τον Πανθηραϊκό

Ρεθυμνιακός
Συνεχίζει στους “κυανόλευκους” ο 31χρονος μεσοαμυντικός, Νίκος Καψαλάκης (πληροφορίες rethymnosports.gr)

ΑΟ Διαβολιτσίου
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport365, οι άνθρωποι του ΑΟΔ έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Μουλιάτο, Βασίλη Αθανασόπουλο, Φώτη Μπαλόπουλο  και Έλβις Γκελκέρια  και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

ΠΑΟ Βάρδας
Προς παραμονή σύμφωνα με το Ilia News βαδίζουν δυο νεαροί παίκτες οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα, οι Μακρής και Παναγάκης.

Αίας Γαστούνης
Μια προσθήκη εμπειρίας πραγματοποίησε η νεοφώτιστη ομάδα, ο οποίος έκλεισε έναν παίκτη από την αγορά των ελεύθερων και συγκεκριμένα τον 28χρονο αμυντικό, Λευτέρη Βατσή από τη Νίκη Τραγανού.

ΜΙΜΑΣ Μικρασιατική Χίου
Συνεχίζουν στος πρωταθλητές Χίου οι Λαοκράτης Μπαγδάτογλου (28 ετών, επιθετικός) και Σάκης Γκουτσούλας (30 ετών, αριστερό μπακ)

ΓΣ Ηλιούπολης
Με προπονητή τον 62χρονο Πέτρο Δημητρίου θα συνεχίσει στη Γ Εθνική η ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών.

Εθνικός Ν.Κεραμιδίου
Σε δύο μεταγραφές νεαρών παικτών προχώρησε η ομάδα της Πιερίας. Αποκτήθηκε ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, Θωμάς Μότσιας από τον Βατανιακό αλλά και ο 22χρονος τερματοφύλακας Θοδωρής Γαβριηλίδης

ΠΟ Νέας Καλλικράτειας
Συνεχίζουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ο 19χρονος Ημαθιώτης αμυντικός, Στάθης Καγκελίδης αλλά και ο επιθετικός, Κώστας Αρμενάκης

Άρης Αβάτου
Παραμένει στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ ο 24χρονος επιθετικός, Κοσμάς Γκέκας

Αναγέννηση Θαλασσιάς
Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ο 23χρονος γκολκίπερ, Βασίλης Μπαξεβανίδης

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου
Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ροδόπης ο 18χρονος μέσος, Λάμπρος Κωσταρέλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected