BET

Στοίχημα προγνωστικά: Η Σκανδιναβία κληρώνει στο 6!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλό μήνα!

Εν τω μέσω της εβδομάδας βρισκόμαστε με την αγωνιστική δράση να βρίσκεται σε κομβικό στάδιο και να φουντώνει συνεχώς ανά την Ευρώπη με την καρδιά του ποδοσφαίρου να χτυπά και στην Ελλάδα με σούπερ ντέρμπι και σήμερα. Γεμάτο εμβόλιμες αγωνιστικές το κουπόνι μας και φυσικά η μεγάλη επανέναρξη και των Φινλανδών με σχετική καθυστέρηση, από σήμερα, είναι γεγονός. Για ευνόητους λόγους δε θα πάμε στην Φινλανδία σήμερα ούτε και σε κάποιο κεντροευρωπαϊκό πρωτάθλημα ούτε καν στο ελληνικό. Ο χαρακτήρας των παιχνιδιών σε συνδυασμό με το απρόβλεπτο στοιχείο δυσχεραίνει το έργο μας. Θα πάμε στα λημέρια που θεωρητικά γνωρίζουμε καλά, δηλαδή, στη Νορβηγία με την 5η και εμβόλιμη αγωνιστική να διεξάγεται σε δύο δόσεις. Έχουμε επιλέξει, λοιπόν, από την κορυφαία κατηγορία της Νορβηγίας δύο αγώνες. Δύο παιχνίδια, δύο επιλογές σε συνολική απόδοση 6.00! Εννοείται ότι προτείνονται μονά. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια ένα-ένα καθώς και τις επιλογές μας:

Βίκινγκ-Σάντεφιορντ (19:00):

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Βίκινγκ με την Σάντεφιορντ. Η Βίκινγκ κοντεύει να μας τρελάνει με την απαράδεκτη και αλλοπρόσαλλη στάση της καθώς είναι μια ομάδα με δυνατότητες, με ικανότητες, με ένα πολύ καλό ρόστερ αλλά ως τώρα δεν έχει ούτε στο ελάχιστο επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που έκαναν λόγο για μια θέση στην πεντάδα. Πέρσι ως νεοφερμένη είχε καταφέρει να κάνει την μίνι έκπληξη και να φτάσει 5η αλλά φέτος δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Μάλιστα, πρόκειται και για την κυπελλούχο Νορβηγίας. Στην επίθεση είναι αποδοτική αλλά η άμυνα της χαλάει όλον τον σχεδιασμό σε κάθε παιχνίδι και της στερεί βαθμούς. Ηττήθηκε εντός με 2-4 από την Μπόντε/Γκλιμτ, με 3-0 από την Μπραν, έφερε ισοπαλία με 1-1 με την Μιοντάλεν και έχασε ξανά με 2-1 από την Βολερένγκα. Δεν πάει άλλο! Σήμερα πρέπει να κερδίσει την πιο άπειρη και κακή αμυντικά Σάντεφιορντ και να ξεκινήσει η αντεπίθεσή της. Θα σκοράρει, αλλά θέλει και νίκη. Η Σάντεφιορντ είναι μια ζημιάρα ομάδα χωρίς ιδιαίτερο ρόστερ και είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Κάνει εκπλήξεις αλλά μέχρι εκεί. Νίκη με Οντ Γκρένλαντ στην πρεμιέρα (1-2), ισοπαλία με 1-1 με την Σταρτ, ήττα από Στάμπεκ με 2-0 και ήττα από Χάουγκεσουντ με 0-1. 1+over 1.5 στο 2.12 (Stoiximan).

Διαβάστε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο.

Χάουγκεσουντ-Σταρτ (19:00):

Η σαφώς επικίνδυνη και επιθετική Σταρτ φιλοξενείται από την μέτρια Χάουγκεσουντ και αναμένεται, αν προσέξει να κάνει την έκπληξη. Η Χάουγκεσουντ είναι μια ομάδα μέτρια, με μέτριο ρόστερ και άγνωστο προπονητή και μέχρι στιγμής δείχνει ότι όπως απλά υπήρξε πέρσι τερματίζοντας στη μέση της βαθμολογίας περίπου (7η) έτσι θα αγωνιστεί και φέτος. Ξεκίνησε τραγικά με 1-2 ήττα εντός, 6-1 ήττα εκτός, 2-2 ισοπαλία εντός και νίκη με 0-1 εκτός επί της αδύναμης Σάντεφιορντ. Τραγική αμυντικά, καλή επιθετικά και μόλις 4 οι βαθμοί της. Η Σταρτ είναι εξαιρετική επιθετικά, έχει περίπου 2 γκολ κατά μ.ο. σε κάθε αγώνα αλλά αμυντικά μπάζει. Αν προσέξει σήμερα, μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό. 1,5 γκολ πετυχαίνει όταν συναντά εκτός της Χάουγκεσουντ αλλά δεν φεύγει νικήτρια. Χωρίς να ρισκάρουμε κάποια επιλογή για το τελικό αποτέλεσμα, θα πάμε στα γκολ. Over 1.5 γκολ Σταρτ στο 2.85 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected