Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Κούλης Αποστολίδης το ένα από τα πέντε μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΠ Κοζάνης

Ο Κυριάκος (Κούλης) Αποστολίδης, θα είναι «τιμής ένεκεν» ο επικεφαλής της προσωρινής πενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής, της ΑΕΠ Κοζάνης, η σύνθεση της οποίας θα ανακοινωθεί στη Γενική Συνέλευση των Μελών της ομάδας, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού και η οποία θα προετοιμάσει το έδαφος για τη σύσταση της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας :

“Για τον κ. Αποστολίδη δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι αποδέχτηκε αυτή την πρόσκληση. Η Γενική Συνέλευση της 6ης Ιούλη, είναι η πιστολιά του αφέτη, για την εκκίνηση μιας μεγάλης “ποδοσφαιρικής διαδρομής”, που μας περιμένει στην προσπάθεια μας, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Και συνεχίζουμε αταλάντευτα αυτή την προσπάθεια, με συντονισμένες, στοχευμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτό το προσκλητήριο, διαρκώς προστίθενται, ενώνονται δυνάμεις, από το χώρο του ποδοσφαίρου, του πολιτισμού, με την αρωγή και συμπαράσταση των θεσμών αλλά και ανθρώπων πετυχημένων στο επιχειρείν.

Ο κ. Αποστολίδης είναι γνωστό τοις πάσι, ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ´ επέκταση στην κοινωνία. Η πολύχρονη και πολύπλευρη γνώση και προσφορά του, σε συνδυασμό με το ήθος και το αξιακό του φορτίο, κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη την τιμή για τη μεγάλη οικογένεια της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης. Στην προσπάθεια αυτή θα πλαισιωθεί από τέσσερα ακόμη πρόσωπα κύρους και ευρύτερης αποδοχής από τους χώρους του επιχειρείν, του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης” αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Ποιος είναι ο Κούλης Αποστολίδης;

Κατάγεται από το χωριό Λεβέντης της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο «επιστήμονας» του ΠΑΟΚ, συνολικά μέτρησε 281 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, σημειώνοντας 51 γκόλ, 35 συμμετοχές στο Κύπελλο με 10 γκολ, αγωνίστηκε σε 3 ματς Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, 12 ματς Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης και 4 ματς του Κυπέλλου UEFA.

Με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος το 1976 και δύο φορές Κυπελλούχος Ελλάδος, το 1972 και το 1974 αντίστοιχα.

Είχε έξι συμμετοχές με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδος των Ανδρών.

Με υποτροφία, σπούδασε Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Πανεπιστήμιο του San Francisco στις ΗΠΑ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected