Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τελευταίες μεταγραφές και ανανεώσεις στη Γ Εθνική (2/7)

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για την Πέμπτη 2/7 :

ΑΕ Καρίτσας
Τους Ανέστη Ζαφειρίδη (31 ετών, μεσοαμυντικός) από τον Αλμυρό Γαζίου και Θωμά Λαμπίρη (18 ετών, ακραίος αμυντικός) από την ΑΕΠ Κατερίνης ανακοίνωσαν οι “κιτρινόμαυροι”

Αναγέννηση Θαλασσιάς
Θα συνεχίζει και στη Γ Εθνική ο επιθετικός της ομάδας, Μουζαφέρ Ογλού Μουζαφέρ

ΑΟ Διαβολιτσίου
Συνέχεια στις ανανεώσεις για την ομάδα της Μεσσηνίας, που ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 28χρονο μέσο, Δημήτρη Πιτσιλή.

Ατσαλένιος
Και πάλι στο ρόστερ των “πρασίνων” ο 26χρονος ακραίος αμυντικός, Θανάσης Πατινιώτης ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΑΟ Πόρος. Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Prismanews αναφέρει πως απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Λεονάρντο Σένκα, συμπαίκτης του Πατινιώτη στον Πόρο.

Ηρόδοτος
Την απόκτηση του 32χρονου ακραίου αμυντικού, Γιάννη Κοιλιάρα ανακοίνωσαν οι “κυανόλευκοι”. Ο έμπειρος μπακ αγωνίστηκε φέτος σε 10 παιχνίδια στη Super League με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Πάμισος Μεσσήνης
Και στη Γ Εθνική θα ενισχύσουν την προσπάθεια οι Άγγελος Σαραντόπουλος και Δημήτρης Φιλόπουλος.

Άγιος Ιερόθεος
Την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού, Κριστιάν Μενάι από την Αγία Ελεούσα ανακοίνωσαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Οπούντιος Μαρτίνου
Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσαν οι νεοφώτιστοι και συγκεκριμένα την παραμονή των Νίκου Κωτσαλά (37 ετών, μέσος), Γιάννη Γκριτζάπη (27 ετών, μεσοεπιθετικός) και Γιάννη Μαλέρδου (μέσος)

Δήμητρα Ευξεινούπολης
Μία ακόμη ανανέωση για την ομάδα της Μαγνησίας, που κράτησε στο ρόστερ τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Χρήστο Κλουκουτάρα.

Θύελλα Κατσικάς
Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την παραμονή 14 παικτών από το ρόστερ που κέρδισε την άνοδο στη Γ Εθνική

Βύρων Καβάλας
Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Καβάλα ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Ντουρτμές. Είναι η τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή μετά τους Δουμάνη, Σαββατιανό, Μουσά.

Άρης Αβάτου
Δύο αδέλφια απέκτησαν οι “κιτρινόμαυροι”. Ο λόγος για τους Χρήστο Γούλα (18 ετών, αμυντικός) από τον Κεραυνό Παλιού Κατραμίου και Βαγγέλη Γούλα (18 ετών, μεσοεπιθετικός) από την Κεσσάνη Ερασμίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected