Κατηγορίες
Αθλήματα

Πήρε και Αραπακόπουλο η ΑΕΚ

Μία ακόμη μεταγραφή για το χάντμπολ της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου πίβοτ Ανδρέα Αραπακόπουλου.

Αναλυτικά :

“Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο.

Ο 25χρονος (15/11/1994) πίβοτ, ύψους 1,85 μ., υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022, και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος ξεκίνησε το χάντμπολ από τον ΑΣΕ Δούκα, αγωνιζόμενος τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην ανδρική ομάδα έως το 2018. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Αθλητικού Διευθυντή του τμήματος, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, και του Γενικού Αρχηγού και Team Manager, Ηλία Χατσίκα, οι οποίοι και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Αραπακόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή το να έρθω στην ΑΕΚ. Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και δημιουργεί κάτι πολύ μεγάλο. Το όραμα της διοίκησης, του κ. Παπασταμάτη και του τεχνικού τιμ είναι υψηλού επιπέδου, όπως και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Προσωπικά, θεωρώ ότι έχω πράγματα να δείξω και να αναδειχθώ και εγώ μαζί με την ομάδα“.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected