Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τελευταίες μεταγραφές και ανανεώσεις στη Γ Εθνική (3/7)

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για την Παρασκευή 3/7 :

Παλληξουριακός
Ντεμαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών για τους πρωταθλητές Κεφαλλονιάς. Στην ομάδα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Κώστας Πεφάνης (22 ετών, μέσος ως δανεικός από την Ελλάς Ποντίων), Διονύσης Βιτωράτος (16 ετών, επιθετικός από τον ΑΟ Εικοσιμίας), Άγγελος Γάσπαρης (16 ετών, μέσος) από τον ΑΟ Φωκάτα, Κυριάκος Μωραΐτης (29 ετών, τερματοφύλακας από τον ΑΟ Σάμης), Γιώργος Πολυδωράτος (25 ετών, αμυντικός από τον ΑΟ Πρόννοι), Γεράσιμος Πολλάκης (29 ετών, επιθετικός από τον ΑΟ Πρόννοι), Μέλι Μπράτι (22 ετών, επιθετικός από τον Ήφαιστο Περιστερίου) και Θανάσης Μπερναλής (23 ετών, ακραίος αμυντικός ως ελεύθερος). Στην ομάδα παραμένουν οι Αρμάντο Καράι (26 ετών, μέσος), Γιάννης Κουκοβίνος (20 ετών, μέσος) και Στέφανος Ηλιόπουλος (19 ετών, μέσος)

Ηρόδοτος
Παραμένουν και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική οι Κώστας Μπαλάφας (30/10/1984, μεσοαμυντικός) και Μανώλης Κανδυλάκης (04/04/1990, αμυντικός).

Άρης Ρεθύμνου
Επιστρέφει στους “κιτρινόμαυρους” ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Λευτέρης Λαζίδης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Γιούχτα.

ΑΟ Διαβολιτσίου
Μία ακόμη ανανέωση στην ομάδα της Μεσσηνίας που ανακοίνωσε την παραμομή του νεαρού τερματοφύλακα, Τάσου Κωνσταντακόπουλου.

Πάμισος Μεσσήνης
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσαν οι νεοφώτιστοι, που απέκτησαν τους Γιώργο Βέλλη (μεσοαμυντικός που αγωνιζόταν στην Εράνη Φιλιατρών) και Σταύρο Μπούνα, αμυντικός από τον Εθνικό Μελιγαλά.

ΑΟ ΜΙΜΑΣ Μικρασιατική
Συνεχίζει στην ομάδα της Χίου ο 18χρονος μέσος, Γιώργος Χαμπιλάι

ΠΑΟ Ρουφ
Έπειτα από δύο χρόνια σε Θεσπρωτό και ΑΕ Μοσχάτου αντίστοιχα, επιστρέφει στους “ερυθρόλευκους” ο 23χρονος αμυντικός, Θοδωρής Μπέρτζος

Οπούντιος Μαρτίνου
Ανανέωσε τη συνεργασία τους με τους “πράσινους” ο 22χρονος αμυντικός, Κώστας Δάβρης

Δήμητρα Ευξεινούπολης
Μία ακόμη ανανέωση για τους νεοφώτιστους, που ανακοίνωσαν την παραμονή του 25χρονου μέσος, Σάββας Φαράντος

ΟΦ Αγίου Ματθαίου
Η ομάδα της Κέρκυρας ανακοίνωσε την παραμονή του Κώστα Γραικού και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική

ΑΣ Μετέωρα
Παραμένει στον πάγκο των “κιτρινομπλέ” ο Νίκος Μανούρας, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του ο 34χρονος μέσος, Παναγιώτης Παπαευθυμίου

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας
Στην ομάδα της Καστοριάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Σαββόπουλος, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αστραπή Μεσοποταμίας

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Εθνικός Ν.Κεραμιδίου
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσαν οι νεοφώτιστοι. Ο λόγος για τους Νίκο Μελικιάν (21 ετών, τερματοφύλακας από την Αραράτ Γιερεβάν) και Ραφαήλ Μυστρίδη, 20 ετών από τον Εθνικό Κατερίνης.

ΑΕ Καρίτσας
Παραμένει στους “κιτρινόμαυρους” ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Ηλίας Γκίκα, ενώ την ίδια ώρα (σύμφωνα με το Katerinisport) αποκτήθηκε ο 18χρονος μεσοπιθετικός, Χρήστος Πασχόπουλος από την Αναγέννηση Κολινδρού.

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Δύο μεταγραφές για την ομάδα της Καβάλας, που απέκτησε τον Χρήστο Σάσσο από τον Βύρωνα Καβάλας αλλά και τον Στέλιο Λάσπατζη από τον Κεραυνό Πέρνης

Ένωση Αλεξανδρούπολης
Στην απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα, Κώστα Παπαδόπουλου από τη Νίκη Βόλου αναμένεται να προχωρήσει (σύμφωνα με το thrakisports) η ομάδα του Έβρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected