Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Τελικός στο Βερολίνο – Επιβεβλημένη η νίκη για Λέστερ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Έφτασε και το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες είμαστε αναγκασμένοι για εσάς να συνεχίσουμε τις υψηλές πτήσεις. Δυνατά παιχνίδια μας περιμένουν και σήμερα και παρόλο που η εποχή δεν ενδείκνυται οι ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και η μάχη σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει φουντώσει. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον τελευταίο μήνα που θα ολοκληρωθεί και η σεζόν και κατά προέκταση τα πρωταθλήματα. Παρόλο που η Γερμανία έχει ολοκληρωθεί εκτός της Γ’ Εθνικής, εντούτοις έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν με το πρώτο να διεξάγεται σήμερα και είναι ο τελικός κυπέλλου. Το δεύτερο αφορά τον αγώνα μπαράζ. Η δεύτερη και τελευταία επιλογή μας προέρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και είναι ένας αγώνας μεγάλου κινήτρου. Πάμε να δούμε τις συνολικά δύο επιλογές μας με την ανάλυση των αγώνων και τα προγνωστικά:

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας (17:00):

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τον αγώνα της Λέστερ με την Κρίσταλ Πάλας. Η Λέστερ είναι σε δεινή θέση μετά και τις 2 διαδοχικές ήττες συν τις 2 ισοπαλίες που πήρε και έφτασε να αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγώνες, όσοι έχουν γίνει μετά την επανεκκίνηση. Είναι ακόμα στην 3η θέση αλλά πιέζεται από τις Τσέλσι, Μάντσεστερ και Γουλβς και θέλει πάση θυσία νίκη για να μη φτάσει να ρισκάρει και την Ευρώπη. Εντός είναι καλή φέτος και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να μην πετάξει μια καλή χρονιά στα σκουπίδια. Η Πάλας κατάφερε επί της ουσίας και σώθηκε αφού θέλει μόλις 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία της και αν θα χρειαστεί κι αυτούς τους βαθμούς. Εκτός έδρας δεν έχει καθόλου καλή εικόνα και πρόκειται για κακό οιωνό. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και αυτή που έχει το ισχυρότερο κίνητρο για σήμερα. 1 στο 1.70 (Stoiximan).

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (21:00):

Πηγαίνουμε στο Βερολίνο, όπου θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο όπως είναι αντιληπτό ο τελικός κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν. Η Μπάγερν θέλει το νταμπλ, ήταν εξ αρχής στόχος της και έφτασε ένα βήμα πριν το τέλος. Εξαιρετική και φέτος με όπλο κυρίως την επίθεσή της πήρε άνετα έναν ακόμα τίτλο. Όσον αφορά την επίδοσή της στο κύπελλο κι εκεί στηρίχτηκε στην επίθεσή της αφού δέχθηκε γκολ στον πρώτο γύρο από την Κότμπους, 3 γκολ από την Χόφενχαϊμ, 1 από Μπόχουμ και Άιντραχτ αλλά σκόραρε συνολικά 12 γκολ. Η Λεβερκούζεν κατέληξε 5η και καταϊδρωμένη αφού έχασε και τη θέση του Champions League που κατείχε και πλέον της έμεινε μόνο το κύπελλο. 13 γκολ σκόραρε ενώ δέχθηκε μόλις 3 γκολ! Βάσει παράδοσης από το 2018 ως και σήμερα δόθηκε τέλος στα στείρα παιχνίδια τους με 0-0 και έχουν συμπληρωθεί 4/4 over 3.5, 2/4 over 5.5 (!!) και 4/4 gg. Σίγουρα θα επιχειρήσει να σκοράρει και να δυσκολέψει την αντίπαλό της. Η Μπάγερν δε θα μείνει στο 0 και λογικά θα δούμε έναν αγώνα ενδιαφέρων και αμφίρροπο. Χωρίς τον Μπελαραμπί η Λεβερκούζεν χωρίς τους μόνιμα απόντες Σούλε, Τολισό και Αλκάνταρα η Μπάγερν. Επιλέγουμε τα γκολ. GG στο 1.59  (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected