Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Μαζί μου στο team της νέας εκπομπής και ο Νίκος Θωμαΐδης (του Αργύρη Τσιγγενόπουλου)

Tου Αργύρη Τσιγγενόπουλου, αρχισυντάκτης του sportsup.gr

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον δεύτερο συνεργάτη μου στην εκπομπή που έχει μπει ήδη στις ράγες και σε λίγο καιρό θα βγει στον διαδικτυακό αέρα.

Μαζί μου θα είναι και ο Νίκος Θωμαΐδης, ένας μεγάλος χομπίστας και λάτρης της φωτογραφίας και των ερασιτεχνικών λήψεων, ο οποίος θα είναι ο πρωταγωνιστής πίσω από τις κάμερες αλλά και στη δημιουργία των βίντεο για το νέο μας project.

Ο Νίκος, σπουδαστής αυτή την περίοδο στο ΙΕΚ Φωτογραφίας στη Βέροια, ξεκίνησε δειλά το 2016 κάνοντας λήψεις με το drone (το οποίο λατρεύει γιατί του δίνει εκπληκτικές ομολογουμένως λήψεις) και αργότερα με την προσωπική του κάμερα.

Έδωσε το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το Seli Mountain Running 2018, “Riv3r Enduro Crossing” και τις δύο χρονιές (2018 και 2019), στον 9ο αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στο Ξηρολίβαδο, στο “Vespa Club” Βέροια το 2019, στο Street Food Festival στην Κατερίνη, στο Street Art Berlin Graffiti Dem στην πρωτεύουσα της Γερμανίας (2019), σε παρόμοιες εκδηλώσεις γκραφίτι σε Βέροια και Κατερίνη, ενώ είναι ο δημιουργός του εκπληκτικού βίντεο για το Tattoo Studio “Ink da City” στη Βέροια, που βλέπετε παρακάτω.

Να σημειώσουμε πως πλάνα του από την εκδήλωση “Seli Μοuntain Running 2019” χρησιμοποιήθηκαν από την ΕΡΤ, όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο που επισυνάπτω.

Παράλληλα, βοήθησε με τα εξαιρετικά του πλάνα στο βίντεο κλιπ του Στέργιου Γκουγκουλιάνα με τίτλο “10 ράμματα και φίμωτρο”, όπως επίσης και το MiC από τη γειτονική Κοζάνη, με τα “P.O.S.” και “Armagos”

Νικόλα, εύχομαι να είσαι γερός και να γουστάρεις ακόμη περισσότερο αυτό που κάνεις, όπως επίσης εύχομαι να βάλεις τόσο εμένα όσο και τη Μαυρέτα στο τριπάκι να μπούμε στο μυαλό σου, έστω για λίγο τουλάχιστον ώστε να μην σε κοιτάμε σαν εξωγήινο όταν θα δημιουργείς!

Το κανάλι του Νίκου στο youtube ΕΔΩ

Το βίντεο του Ink Da City

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected