Κατηγορίες
Basket

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης κάνει το πιο δυνατό…ποδαρικό στις μεταγραφές των Αετών Βέροιας!

Πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησαν οι Αετοί Βέροιας, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τον 31χρονο power forward/center, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Β Εθνική με τη φανέλα της Γέφυρας και παλαιότερα σε Χαλκηδόνα, Ιπποκράτη Κω, Πανελευσινιακό, Αρκαδικό, Μπασκίμιτ Κοσόβου, Ρέθυμνο, Άρη και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά :

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη σπουδαιότερη μεταγραφή (μέχρι την επόμενη…) της σύντομης ιστορίας των Αετών.

Η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να πείσει και να φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον Ευθύμη Τσακαλέρη, τον 31χρονο σέντερ ύψους 2.07 που το παλμαρέ του και μόνο αναγάγει τη συγκεκριμένη προσθήκη στον χαρακτηρισμό που αποδόθηκε παραπάνω.

Ο γεννημένος στις 22/07/1989 στη Θεσσαλονίκη power forward/center, ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Φλόγας και το καλοκαίρι του 2009 συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στη Ρόδο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Την επόμενη περίοδο υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανελλήνιο με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική. Με την αθηναϊκή ομάδα συμμετείχε στο Final-4 του EuroCup το 2010 ενώ την ίδια χρονιά, έλαβε μέρος στο All Star Game 2010 στο Ηράκλειο με την ομάδα των «Κάτω των 22».

Μετά από μία διετία παραμονής εντάχθηκε στο ρόστερ στον ΠΑΟΚ όπου και αγωνίστηκε την περίοδο 2011-12, συμμετέχοντας και πάλι στο θεσμό του EuroCup. Μάλιστα, είχε την τιμή να φορέσει τη φανέλα και του συμπολίτη Άρη και συγκεκριμένα την επόμενη σεζόν!

Ακολούθησε η θητεία του στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο, ενώ πέρασε και τα σύνολα της Ελλάδας για να αγωνιστεί στο Κόσοβο και συγκεκριμένα στη Bashkimit.

Η συνέχεια τον βρήκε σε Αρκαδικό, Πανελευσινιακό, Ιπποκράτη Κω και Χαλκηδόνα, όπου είχε μια εξαιρετική επίσης χρονιά σημειώνοντας κατά μέσο όρο 13.1 πόντους σε 30 αγώνες.

Το τελευταίο διάστημα έπαιξε στη Β Εθνική με χρώματα της Γέφυρας, για να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για τους Αετούς Βέροιας, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αυτό και έγινε σήμερα, παρουσία του προέδρου των Αετών Βέροιας, Σίμου Γαβριηλίδη (φωτ) ο οποίος απέσπασε το “ναι” από τον Ευθύμη Τσακαλέρη και έτσι ο δυναμικός center θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη σεζόν 2020/2021.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected