Κατηγορίες
Αθλήματα

Κάτοικος Δράμας και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κουρτίδης

Κάτοικος Δράμας θα συνεχίσει να είναι ο Γιώργος Κουρτίδης μετά την ανανέωση συνεργασίας του με την ομάδα.

Ο 22χρονος αθλητής που είναι από μικρός στις ακαδημίες της ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων: «θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται και αυτή την χρονιά με κάθε τρόπο».

Η ανακοίνωση :

“Ο διεθνής με την Εθνική Νέων Γιώργος Κουρτίδης παραμένει στους Δραμινούς.

Ο Δραμινός 22χρονος Γιώργος Κουρτίδης θα είναι παρών και την νέα χρονιά στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Δραμινοί την νέα περίοδο. Ο Γιώργος Κουρτίδης μεγαλωμένος αθλητικά στα τμήματα ανάπτυξης του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986, μπορεί να βοηθήσει με το ταλέντο του την ομάδα στις θέσεις Αριστερού Εξτρέμ και Playmaker. Αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων σε 9 διεθνή παιχνίδια, είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την ομάδα και φέτος αναμένεται να βοηθήσει τους Δραμινούς να πετύχουν τους στόχους τους.

Καλή επιτυχία Γιώργο

Ο Γιώργος Κουρτίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα της πόλης μου, σε έναν σύλλογο που ξεκίνησα από μικρός και κάθε χρόνο προσπαθούμε όλοι μαζί να πάμε την ομάδα μας πιο ψηλά. Ευχαριστώ πολύ τους παράγοντες όλης της ομάδας που συνεισφέρουν κάθε χρόνο για το καλύτερο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν εντός και εκτός γηπέδου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται και αυτή την χρονιά με κάθε τρόπο. Τέλος να ευχαριστήσω τον προπονητή μου (και όχι μόνο) Σάκη Βαλαβάνη και όλο το team της Δράμας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected