Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε η Β’ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C στη Βέροια (photos)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Β/ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην περιοχή της Ημαθίας, υπό τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει η Πολιτεία, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας του κορωνοιου COVID-19.

Σήμερα εξετάστηκαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προπονητές στο πρακτικό σκέλος, υπό την εποπτεία πάντοτε των εκπαιδευτών της ΕΠΟ κ.κ. Γιάννη Γκίση και Θωμά Μεταξά. Οι υποψήφιοι προπονητές εξετάστηκαν σε διαφορά θέματα, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων.

Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της σχολής, η οποία, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι οι εκπαιδευτές, αναμένεται να αποτελέσει τον οδηγό της ομοσπονδίας για το πώς θα πρέπει να διεξάγονται παρόμοια γεγονότα στη νέα εποχή μετά τον κορωνοιο.

Τα αποτελέσματα των εξεταζόμενων προπονητών θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εξεταστικό σκέλος, που αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν το διήμερο που μας περασε στα Παλατίτσια, θα πραγματοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα τέλη του καλοκαιριού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected