Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τελευταίες μεταγραφές και ανανεώσεις στη Γ Εθνική (12-13/7)

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για το διήμερο 12 και 13/7 :

Ένωση Αλεξανδρούπολης
Τετράδα ανανεώσεων για την ομάδα του Έβρου, που ανακοίνωσε την παραμονή των Χρήστου Μπαρμπαγιάννη, Κώστα Πατσιώρα, Στράτου Μαλτέζου και Σταύρου Μαυρομάτη.

ΑΟ ΜΙΜΑΣ Μικρασιατική
Παραμένει στην ομάδα της Χίου ο 20χρονος αμυντικός, Μάκης Κήττας

Άγιος Ιερόθεος
Την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, Λάμπρου Πολίτη από τον Εθνικό ανακοίνωσαν οι “κιτρινόμαυροι”

Γιούχτας
Σύμφωνα με το Athleticradio, συνεχίζει για 5η χρονιά ο 24χρονος αμυντικός, Μανώλης Λογοθέτης, ενώ την ίδια ώρα αποκτήθηκαν οι Γιάννης Παχάκης και Κώστας Μαρκατάτος, οι οποίοι αγωνιζόταν στο Λίντο της ΕΠΣ Ηρακλείου.

ΑΕ Νεάπολης
Στην ομάδα από το Λασίθι, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στη Γ Εθνική, ανήκει από σήμερα ο 20χρονος Σερραίος επιθετικός, Βασίλης Παράσχος, που έπαιζε μέχρι πρότινος στον ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Άρης Ρεθύμνου
Θα συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι

Ρεθυμνιακός
Σύμφωνα με το rethymnosports, οι “κυανόλευκοι” έχουν συμφωνήσει με τον 21χρονο μέσο, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Επισκοπής

ΑΟ Διαβολιτσίου
Επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της Μεσσηνίας ο τερματοφύλακας, Παύλος Σουλαντίκας

ΓΣ Μαρκό
Την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Κώστα Δρόση από τον Παλληνιακό ανακοίνωσαν οι “πράσινοι”, την ώρα που παραμένουν στο ρόστερ οι Χριστόφορος Ντούμπερετ και Μάρκος Κακαγιάς.

Ηρακλής Ψαχνών
Παραμένει στους νεοφώτιστους ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Νίκος Σταματάκος

Θησέας Αγριάς
Την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Σπύρου Γκάγκα από τον Ρήγα Φεραίο ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση :
«Ο χορός των μεταγραφών άνοιξε για τα καλά για την ομάδα του Θησέα…

Η αναφορά για τον Σπύρο Γκάγκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αγριάς. Ο 29χρονος πολύπειρος αμυντικός, με θητεία στις εθνικές κατηγορίες, όπου αγωνίστηκε μεταξύ άλλων με την φανέλα του Πανσερραϊκού, Οδυσσέα Αναγέννησης, Εθνικού Σιδηροκάστρου, Πύρασου και Ρήγα Φεραίου, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία πέρσι αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της.

Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή επικυρώθηκε πρόσφατα, δεδομένου ότι εδώ και καιρό οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια».

Αναγέννηση Άρτας
Ανανέωση συνεργασίας με 10 παίκτες για την ομάδα της Ηπείρου. Συγκεκριμένα παραμένουν οι Μάριος Χούσος, Αλέξανδρος και Δημήτρης Παπακίτσος, Περικλής Κραμπής, Χρήστος Μήτσιος, Νίκος Μπόκος, Νεκτάριος Χεμπέγιας, Λάμπρος Δήμος, Μάριος Έξαρχος και Φώτης Ροβίνας.

ΑΣ Μετέωρα
Τον 33χρονο μέσο Φίλιππο Κεραμά από τον ΑΟ Θεόπετρας της ΕΠΣ Τρικάλων απέκτησε η ομάδα της Καλαμπάκας

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου
Συνεχίζει στους νεοφώτιστους ο 24χρονος μέσος, Νίκος Βασίλας

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης
Τον μεσοαμυντικό, Ανέστη Ρούσση από τον ΑΣ Γαλατινής απέκτησε η ομάδα των Γρεβενών

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΑΣ Καληράχης Γρεβενών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει  την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Ρούση. Ανέστη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καληράχης Γρεβενών και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”

Μακεδονικός
Τρεις ακόμη παραμένοντες στους “πράσινους”, που ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Λαβιδά (23 ετών, αμυντικός), Δημήτρη Αμοιρίδη (20 ετών, μέσος) και Αλέξανδρο Θεολόγου (22 ετών, επιθετικός)

Απόλλων Παραλιμνίου
Σύμφωνα με το Soccerpractor, οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν τον 20χρονο αμυντικό, Γιώργο Γεωργιάδη που έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Καμαρίου.

Αναγέννηση Πλαγιάς
Την απόκτηση του 24χρονου ακραίου αμυντικού, Τηλέμαχου Παπαδόπουλου από τη Θύελλα Περιστερώνα ανακοίνωσε η ομάδα του Κιλκίς

Ποσειδών Μηχανιώνας
Σύμφωνα με το Soccerpractor, σε συμφωνία για να ανανεώσει ήρθε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Ανέστης Ζώης αλλά και ο 18χρονος ακραίος αμυντικός, Γιάννης Γιαννούσης.

ΠΑΟ Κουφαλίων
Τέσσερις ακόμη ανανεώσεις για την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με το Soccerpractor παραμένουν οι Παναγιώτης Τσεκερίδης (21 ετών, επιθετικός), Λάζαρος Λαζαρίδης (21 ετών, ακραίος αμυντικός), Γιώργος Τσεβρετζής (24 ετών, ακραίος αμυντικός) και Μίλτος Πασαλίδης (τερματοφύλακας)

ΑΕ Διδυμοτείχου
Την απόκτηση του 27χρονου μεσοαμυντικού, Γιώργου Καραγιάννη από τη βουλγαρική Ατλέτικο Κουκλέν αλλά και του 21χρονου αμυντικού Κώστα Γκιντίδη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ανακοίνωσε η ομάδα του Έβρου

Αναγέννηση Θαλασσιάς
Την απόκτηση των Βαγγέλη Τιφτίκη από τον Ηρακλή Ζυγού αλλά και του Λευτέρη Οξύζογλου από τη Θράκη Γραβούνας ανακοίνωσε η ομάδα της Ξάνθης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected