Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν θα καταφέρει να φτάσει τους 100 βαθμούς η Λίβερπουλ, ηττήθηκε στο Λονδίνο (vid)

Οι δυο πιο αξιόπιστοι στην άμυνα της Λίβερπουλ, Φαν Ντάικ και Άλισον έκαναν… γκάφες, «καταδίκασαν» σε ήττα την ομάδα τους (2-1) από την Άρσεναλ και στέρησαν την ευκαιρία για… 100αρα.

Ρεκόρ βαθμών… τέλος για τη Λίβερπουλ, μιας και οι Κόκκινοι έπειτα την ήττα από την Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 δεν θα καταφέρουν να φτάσουν την 100αρα. Τρίτη ήττα για τους φετινούς πρωταθλητές, που είδαν τους στυλοβάτες της άμυνας, Φαν Ντάικ και Άλισον να κάνουν τραγικά λάθη. Χαρακτηριστικό είναι, πως οι Gunners πήραν τη νίκη χάρη σε τρεις τελικές προσπάθειες. Ελπίδες για εξάδα έχουν οι Λονδρέζοι (στο -3 από Γουλβς), με ανεβασμένη ψυχολογία στον ημιτελικό κυπέλλου με τη Σίτι.

το φιλμ του αγώνα και τα στιγμιότυπα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Άρσεναλ: Μαρτίνες, Λουίζ, Σοάρες (76′ Νάιλς), Τίρνι, Χόλντινγκ, Τσάκα, Τορέιρα (57′ Θεμπάγιος), Σάκα (85′ Κολάσινατς), Λακαζέτ (58′ Γουίλοκ), Πέπε, Νέλσον (58′ Ομπαμεγιάνγκ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκόμες, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (83′ Σακίρι), ΤσάμπερλεΪΝ (61′ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Φιρμίνο (61′ Μιναμίνο), Σαλάχ (83′ Οριγκί), Μανέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected