Basket

Αλλάζει η προκήρυξη, θα επιτραπούν ο ξένοι στην Α2

Η πρόσφατη απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, η οποία κόντρα στην προκήρυξη που είχε βγάλει λίγες μέρες νωρίτερα ανακοίνωσε ότι για την σεζόν 2020-21 δεν θα επιτραπεί ξένος στην Α2 έφερε αντιδράσεις και πιθανότατα και νέα αλλαγή δεδομένων.

Ο Ολυμπιακός εξ αρχής είχε αναγγείλει την αντίθεσή του και την πρόθεσή του να την κορυφώσει και σήμερα έστειλε εξώδικο στην ΕΟΚ με την οποία την καλεί να συμμορφωθεί στην αρχική της προκήρυξη που είχε σταλεί στις ομάδες.

Σε πιο… ανεπίσημη αντίδραση προχώρησαν και άλλες ομάδες, στέλνοντας έγγραφα προς την ομοσπονδία με την οποία ζητούν να τηρηθούν όσα αναγράφονται στην προκήρυξη και από ‘κει και πέρα, ο καθένας να έχει το δικαίωμα να πράξει ό,τι θέλει.

Επειδή έτσι κι αλλιώς η απαγόρευση για κάτι που και σε αντίθεση με την προκήρυξη έρχεται, αλλά και δεν υποχρεώνεται κανείς να το πράξει, δηλαδή να έχει ξένο, μοιάζει λίγο περίεργη και δημιουργεί κόντρες χωρίς λόγο, είναι πλέον πολύ πιθανό στην ομοσπονδία να επιστρέψουν στα αρχικά δεδομένα και να άρουν την απαγόρευση.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected