Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Έτοιμο το team της νέας εκπομπής, αύριο Σάββατο τα γυρίσματα του trailer!

Αντίστροφη μέτρηση από σήμερα για τη νεοσύστατη εκπομπή, που επιμελείται ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr, Αργύρης Τσιγγενόπουλος!

Τα πρόσωπα που στελεχώνουν το team έχουν ήδη πάρει θέση και αύριο Σάββατο (18/7) θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του trailer, το οποίο θα βγει στον αέρα την επόμενη εβδομάδα.

Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Μαυρέτα Λενικάκη, στην κάμερα και στο μοντάζ ο Νίκος Θωμαΐδης και στη φωτογραφία η Νικολέτα Παπαδοπούλου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται στην προετοιμασία των εκπομπών.

Το όνομα θα παρουσιαστεί στο trailer και θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, καθώς η επιλογή του “Τalk of the Τown” που είχε αναφερθεί κάποια στιγμή, δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Η εκπομπή θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) εβδομαδιαία, θα παρουσιάζεται (αρχικά) μέσω των social media, ενώ σύντομα θα βγει και στον αέρα η ιστοσελίδα, η οποία εκτός της παρουσίασης των γυρισμάτων, θα είναι ποικίλης ύλης (όχι ειδησεογραφική) και με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας.

Σύντομα κοντά σας λοιπόν το “U……e”!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected