Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Υποβιάστηκε η Μαγιόρκα, παραμένει στην Primera η Αλαβές

Αν και προηγήθηκε, η Μαγιόρκα έχασε εντός από την Γρανάδα (1-2) και αποχαιρέτισε την Primera, όπου θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν η Αλαβές μετά το 1-2 στην Μπέτις. Δεν καθάρισε η Θέλτα, «ζωντανή» παρέμεινε η Λεγανές.

Όπως αναφέρει το SDNA, η Μαγιόρκα για να ελπίζει σε παραμονή την τελευταία αγωνιστική, χρειαζόταν νίκη στο Νησί κόντρα στην Γρανάδα, που έδινε μάχη για το Europa League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς με γκολάρα στην κόντρα από τον Κούτσο Ερνάντες, όμως δεν άντεξαν αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντίαθ με δυνατό σουτ ισοφάρισε και στην επανάληψη ο Φερνάντεθ (69’) με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 ρίχνοντας στην Segunda Division την Μαγιόρκα.

Ο,τι δεν κατάφερε η τελευταία, το έκανε η Αλαβές, η οποία πέρασε από την Ανδαλουσία σε βάρος της Μπέτις. Για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ στο 53’ ο Χοσέλου και στο 78’ ο Ροντρίγκο Ελι έδωσε καθαρό προβάδισμα. Για την αδιάφορη βαθμολογικά και σε διακοπές στη μετα-covid εποχή, Μπέτις, μείωσε για το τελικό 1-2 στο 90’ ο Μορόν.

Αν και πήρε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα και έδειχνε σχετικά άνετη, η Θέλτα θα πάει την τελευταία αγωνιστική στην Καταλονία με πολύ άγχος για να παίξει κόντρα στην υποβιβασμένη, Εσπανιόλ. Οι Γαλιθιάνοι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 28’ από την Λεβάντε από τα δύο γκολ του Μπάρντι, όμως με Σάντι Μίνα από κοντά (36’) και Ιάγο Ασπας στην κόντρα (45+1’) , ισοφάρισαν σε 2-2. Δυστυχώς για την Θέλτα, οι Βαλενθιάνοι είχαν και τρίτο γκολ, στο 52’ με τον Μπόρχα Μαγιοράλ και κράτησαν μέχρι το φινάλε το 2-3 παρότι από το 58’ έπαιζαν με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Μιραμόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected