Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Άρης και Ολυμπιακός – ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Mε τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off, πέφτει η αυλαία της φετινής σεζόν της Super League.

To “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας) προσφέρει απόψε (20.00) στους θαμώνες του την ευκαιρία να απολαύσουν τη δράση, που περιλαμβάνει δύο πολύ σπουδαία ματς!

Μετά την απόφαση της ΑΕΚ, να μην προχωρήσει σε ένσταση εις βάρος του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κρατάει στα χέρια της, το εισιτήριο, για τα προκριματικά του Champions League, ούσα στην δεύτερη θέση με 72 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Αρη, ώστε να «κλειδώσει» την δεύτερη θέση. Ο Πορτογάλος τεχνικός για το ματς στην Τούμπα, συμπεριέλαβε στα πλάνα του, τον 16χρονο Γιώργο Κούτσια, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Αρης, πάει αποδεκατισμένος στο ντέρμπι, καθώς ο Μίκαελ Ενινγκ, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρα , Λημνιό , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλη , Κούτσια.

Στο Καραϊσκάκης, την ίδια ώρα (20:00), Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι», ετοιμάζονται να γιορτάσουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και στο ματς με την Ενωση, θα οργανώσουν φιέστα για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός, συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, ακόμα και τους Σουντανί και Χασάν, οι οποίος δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, λόγω τραυματισμού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected