Super League 1

Πρόστιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη συνολική εικόνα τους τη φετινή σεζόν

Η δεύτερη θέση, με την οποία ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League, δεν θα μπορούσε να αποτελεί τον αρχικό στόχο του πρωταθλητή της περσινής σεζόν, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να αποτυγχάνει να διατηρήσει τα εγχώρια σκήπτρα μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Άρη, στην οποία ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τους «κιτρινόμαυρους» και ολοκλήρωσε να πλέι οφ με μόλις μια εντός έδρας νίκη, έγινε γνωστή η επιβολή προστίμου σε όλη την ομάδα, λόγω της συνολικής απόδοσης στη σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν μια σειρά στόχων που απέτυχαν, γεγονός που ώθησε τους διοικούντες σε αυτή την απόφαση, την οποία και την δημοσιοποίησαν. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως παίκτες και τεχνικό τιμ θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουλίου, προκειμένου στις 30 να γίνει η πρώτη προπόνηση.

Η προετοιμασία αναμένεται να γίνει στο Πήλιο, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στις 25 ή 26 Αυγούστου, με το νοκ άουτ ματς για τη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected