Κατηγορίες
Διάφορα

Νάουσα : Εξαιρετικού επιπέδου η συναυλία στήριξης και αγάπης στη Μαριάννα (vid)

Με τίτλο “Όλοι μαζί για τη Μαριάννα”,σε έντονα συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συναυλία αγάπης και στήριξης για την 28χρονη Μαριάννα Μπιτέρνα στη Νάουσα.

Η Μαριάννα Μπιτέρνα υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Για το λόγο αυτό, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένειά της, για να καλυφθούν τα έξοδα, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες της Νάουσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Νάουσας, υπό την αιγίδα του Δήμου, διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας “Μελίνα Μερκούρη” και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών για τη συνάδελφο, τη φίλη, τη γειτόνισσα, δείχνοντας την ευαισθησία τους και τη στήριξή τους στον δύσκολο αγώνα που την περιμένει.

Όπως αναφέρει το verianet, την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, η Αθηνά Μπιτέρνα – αδερφή της Μαριάννας – η οποία δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την προσέλευση του κόσμου και ο Κώστας Καλδάρας, ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Τραγούδησαν: Αθηνά Βέρμη, Γιώργος Γιαννούλης, Δήμητρα Καραφούσια, Ιφιγένεια Μακρή, Τρύφων Μπάιτσης, Μαριάμ Σεπιτάνου, Γιώργος Τασιώνας.

Οι μουσικοί ήταν: Μαρία Πέτκου – πλήκτρα, Γιάννης Κετάνης –βιολί/μπουζούκι, Πάνος Λυκοκώστας – κιθάρα, Σταύρος Παζαρέντσης -κλαρίνο – πνευστά, Νίκος Ράλλης – τρομπέτα /πλήκτρα, Βαγγέλης Ψαθάς-κλαρίνο, Τρύφων Παρπούζας – μπουζούκι, Aπόστολος Τσακμάκης – μπουζούκι, Μάκης Σιταρίδης – κιθάρα, Α. Βαρβέρης – κιθάρα

Συμμετείχαν ο ηθοποιός Ιωσήφ Ιωσηφίδης και η χορευτική ομάδα από τον Σύλλογο “Body Control”.

Στον φωτισμό και τον ήχο ήταν ο Φίλιππος Πηδάσης και ο Αλέξανδρος Καροτσέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected