Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Μύκονο ο Παναγιωτόπουλος, στο ρόστερ και ο Στέφανος Παπαδόπουλος

Δύο ακόμη μεταγραφές για τη νεοσύστατη ομάδα της Μυκόνου, που προέκυψε από τη συγχώνευση της ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς.

Οι νησιώτες απέκτησαν τον 28χρονο (02/05/1992) αμυντικό με καταγωγή από την Αμαλιάδα, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ιάλυσο Ρόδου, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Τηλυκράτη, Πανηλειακό, Δόξα Μανωλάδας, Γιούχτα, ΠΑΟ Βάρδας, ΠΦΟ Πανόπουλο και Αστέρα Αμαλιάδας.

Την ίδια ώρα, στο ρόστερ (προερχόμενος από τον ΑΟ Μυκόνου), παραμένει ο 28χρονος (11/02/1992) Στέφανος Παπαδόπουλος με καταγωγή από την Πέλλα, ο οποίος το 2013 αποχώρησε από τα Λευκάδια για το Νησί των Ιπποτών.

Οι ανακοινώσεις :

“Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με πλούσια καριέρα σε ομάδες όπως ο Αστέρας Αμαλιάδας, Π. Φ. Ο. Πανόπουλο, Πανηλειακό, ΠΑΟ Βάρδας και Τυλικρατη Λευκάδας πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Με την προσθήκη αυτή η ομάδα μας θωρακίζει τα μετόπισθεν! Καλώς όρισες Δημήτρη!

 

“Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Παπαδόπουλο!

Ο Μακεδόνας ακραίος, διαθέτει ποιότητα και υπήρξε καταλυτικός στην ομάδα του ΑΟ Μυκόνου που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς και με μια γεμάτη σεζόν!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected