Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Εκτός Παλέρμου και η Konta – στο Νο.3 η Σάκκαρη

Μετά τη Simona Halep, τη συμμετοχή της από το Palermo Ladies Open απέσυρε και η Johanna Konta, μια εξέλιξη που φέρνει τη Μαρία Σάκκαρη στο Νο.3 του ταμπλό της διοργάνωσης, αν δεν αλλάξει κάτι.

Ακόμα ένα πλήγμα υπέστη το τουρνουά του Παλέρμου, το οποίο θα είναι αυτό που θα κάνει ποδαρικό για το WTA Tour, επιστρέφοντας ξανά από τις 4 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από τη Simona Halep, που αποφάσισε να μην ξεκινήσει ακόμα να ταξιδεύει μετά και τη μεγάλη έξαρση του κορωνοϊού στη Ρουμανία την τελευταία εβδομάδα, τη συμμετοχή της από το International τουρνουά της Ιταλίας απέσυρε και η Johanna Konta, που θα γινόταν Νο.1 του ταμπλό.

Η Βρετανίδα τενίστρια αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα Battle of the Brits, που γίνεται σε σκληρές επιφάνειες. Τα δικά της κίνητρα δείχνουν τελείως διαφορετικά από της Halep, καθώς όσο βρίσκει τη φόρμα της επιλέγει να αποφύγει το χώμα και να συνεχίσει την προετοιμασία της στις σκληρές επιφάνειες, για να αγωνιστεί πιθανότατα στα αμερικανικά τουρνουά των επόμενο μήνα.

Πλέον, στο Νο.1 του ταμπλό θα περάσει η Petra Martic, αν βεβαίως δεν αλλάξει κάτι και δεν καταφέρουν οι διοργανωτές να αντικαταστήσουν τις Halep και Konta με μια μεγάλη παίκτρια, μέσω wild card.

Η αποφάσεις των Halep και Konta επηρεάζουν και τη Μαρία Σάκκαρη, που σκοπεύει να πραγματοποιήσει τη μεγάλη της επιστροφή στα courts από το Παλέρμο. Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα περάσει στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τις Martic και Marketa Vondrousova.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected